Recepten met krab

529 recepten met krab

Krab

Krab Krabben zijn schaaldieren die behoren tot de tienpotigenfamilie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, en worden over de hele wereld gegeten. Krabben zijn een goede bron van eiwitten, vitamines en mineralen. Ze bevatten ook omega-3-vetzuren, die goed zijn voor de gezondheid van het hart en de hersenen.

Bouillabaisse

5 mooie tomaten 2 grote harde uien 4 aardappelen 1/2 sinaasappel met schil 1-2 teentjes knoflook 1 el. peterselie 1/4 tl. kruidnagel 10 jeneverbessen 2 dl. olijfolie 2l. visfument 250g. schelvis 250g. baars 250g. paling 100g. garnalen 100g. mosselen ... bekijk recept »

Geurige Bouillabaisse Met Saffraan

900 gr. gemengde vis en schaaldieren(zeeduivel,zeewolf,steurgarnalen en krab),enkele draadjes saffraan2-3 uien in ringen gesneden,fijngesneden stengel bleekselderij,225 gr. ontvelde en in plakjes gesneden tomaten2 teentjes knoflook1 blaadje laurier,1... bekijk recept »

Bouillabaisse.

3 eetlepels olijfolie1 gesnipperde ui1 venkelknol schoongemaakt en in dunne reepjes 1 prei schoongemaakt en in ringetjes1 halfgrote rode peper zonder zaadjes en fijngehakt 10 draadjes saffraan1 eetlepel kokend water1 blik (400 g) gepelde tomaten ruw ... bekijk recept »

Bouillabaisse Van De Noordzee

800 g vis en schelpdieren 200 g gepelde garnalen 2 preiwitten visfumet 1 stengel bleekselderij zonder blad 3 uien 1 venkelknol knoflook 2 draden saffraan peper zout 1/4 blikje tomatenpuree of tomaat 50 g olie of boter 1 fles droge witte wijn Gebruik ... bekijk recept »

Risotto Met Zeebanket

Olijfolie 1 preiin ringen 1 teen knoflook 175 gr. risottorijst 5 dl. hete groentebouillon 200 gr. zeebanket (inktvisgarnalenstukjes vismosselkrab e.d) 2 tl citroensap 1 tl mosterd suiker 1 venkelknol 75 gram veldsla 2 el fijngesneden peterselie halve... bekijk recept »

Fluweelzachte Veloute Au Riz

(au riz) 3 el olie200 g wortelui en prei200 g risottorijst (arborio)1 l kippenbouillon1 bosje peterseliegepureerd. (aux pommes de terres): zelfde ingredientenalleen 500 g aardappelen in plaats van de rijst. Voor een andere vulling van de veloute au r... bekijk recept »

Eendenfilet met cassissaus

800 g eendenfilet - 1/2 fles rode wijn - 10 cl cassiscreme - 4 sjalotten - 1 eetlepel maiszetmeel - steakpeper, zoutvoor 4 personen, klaar in 50 minuten Snijd de sjalotten fijn en doe ze in een kookpot met de rode wijn, peper en zout. Laat tot de h... bekijk recept »

Everzwijnragout met rode wijn

40 gr boter 250 gr Parijse champignons 1 bokaal bruine fond 2 sneetjes rookspek 2 blaadjes laurier 5 takjes peterselie 2 uien peper en zout 1 fles goede rode wijn 1 kg jong wild zwijnragoutVoorbereiding Snij de repen spek in blokjes en snij de uien f... bekijk recept »

Kabeljauw met prei en surimi

2 sjalotjes boter 4 kabeljauwmoten van ongeveer 175 gram elk 3 dl witte wijn 4 preiwitten 4 surimi staafjes (fantasiekrab) 2,5 dl room 1 kfflp mosterd 1 eierdooier 1 el gehakte bieslook peper en zoutpel de sjalotten en snipper ze fijn beboter een vuu... bekijk recept »

Kabeljauw met prei en surimi

voor 4 personen: 2 sjalotjes boter 4 kabeljauwmoten van ongeveer 175 gram elk 3 dl witte wijn 4 preiwitten 4 surimi staafjes (fantasiekrab) 2,5 dl room 1 kfflp mosterd 1 eierdooier 1 el gehakte bieslook peper en zoutpel de sjalotten en snipper ze fij... bekijk recept »

Pagina 41 van 53