Recepten met krab

529 recepten met krab

Krab

Krab Krabben zijn schaaldieren die behoren tot de tienpotigenfamilie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, en worden over de hele wereld gegeten. Krabben zijn een goede bron van eiwitten, vitamines en mineralen. Ze bevatten ook omega-3-vetzuren, die goed zijn voor de gezondheid van het hart en de hersenen.

Rendiergebraad Op Ardeense Wijze

1 rendiergebraad ong. 800 gram 1 dikke plak Ardeense ham ong. 150 gram 2 sjalotten 1 takje dragon 2 soeplepels mosterd 1,5 dl witte wijn 3 dl room 2 soeplepels olie peper en zout De saus: Versnipper de sjalotten, stoof ze op een zacht vuurtje in een ... bekijk recept »

Noedels Met Zeevruchten

600 gr zeevruchtencocktail (mosselenkokkelskleine inktvisjescalamaresgarnalenkrab....) 600 gr wokgroenten 200 gr eiermie 5 a 6 el oestersaus 2 el arachideolie of wokolie peper en zout gegrilde notengrof gehakt Verhit de olie in de hete wok. Voeg de... bekijk recept »

Garnalenroerei

100 gram Hollandse garnalen 6 eieren 75 ml melk 2 eetlepels (vloeibare) margarine 2 eetlepels bieslook - fijngekniptKlop de eieren los met de melk en zout en peper naar smaak. Verwarm de margarine in een pan met een dikke bodem en schenk het eimengse... bekijk recept »

Krabsalade met avocado

200 gram krabsticks 1 lente-uitje 3 kleine tomaatjes 2 rijpe avocado's 3 eetlepels citroensap 40 gram veldsla 1 theelepel mosterd ½ theelepel suiker 2 eetlepels bieslook (fijngeknipt) 6 eetlepels (olijf)olie zout en peperPel en snipper het uitje zeer... bekijk recept »

Spicy Krabpoten

1 kilo krabpoten 1 rode peper, fijngehakt 3 tenen knoflook , in plakjes 5 eetlepels fijngehakte bladpeterselie 4 eetlepels olijfolie1. Kraak de krabpoten met de achterkant van een koksmes op verschillende plaatsen stuk zodat de warmte sneller bij het... bekijk recept »

Vissalade met voorjaarsgroenten

1 potje mosselen in ’t zuur (à 370 ml) 100 g Hollandse garnalen 1 blikje (ca. 200 g) tonijn 500 g nieuwe geschrapte krieltjes 200 g peultjes 10 jonge geschrapte worteltjes 1 blikje minimaïs 3 dl remouladesaus (kant-en-klaar) 12 blaadjes sla zoutKook ... bekijk recept »

Kerrie-krabdip

15 gr boter of margarine 2 theel kerriepoeder 1 uifijngesnipperd 1 stengel bleekselderijkleingesneden 25 gr chilies uit blikuitgelektgesnipperd 200 gr verse roomkaas 1 eetl melk 1 theel citroensap 200 gr krabvlees 2 eetl fijngehakte peterselie 1. Ver... bekijk recept »

Accras De Crabe

15 minuten | 4 personen 200 gram Krabvlees -diepvries (of eventueel blik) 3 eetlepels fijngeknipte bieslook 2 dessertlepels fijngehakte peterselie 2 eetlepels fijngehakte ui 200 gram bloem (of gebruik zelfrijzend bakmeel) 1 kleine dessertlepel gist ... bekijk recept »

Sesam Garnalenbroodjes

8 oude wite boterhammen zonder korst 100 gram kabeljauwfilet 100 gram ongekookte garnelen of 1/2 blikje krab 25 gram vetspek 2 eetlepels peterselie 2 lente-uitjes of een stukje prei 20 gram sesamzaadjes 1 eiwit 1/2 theelepel sesamolie 5 theelepels m... bekijk recept »

Zacht Romige Curry Garnalen

blikje cocosmelk 5 el currypasta 1 el vissaus (of 1/4 bouillonblok) 1 tl suiker 450 gr gepelde gamba's met staart 1 bakje kerstomaatjes 1 blikje krabvlees Voorbereiding Laat de krab goed uitlekken. Bereidingswijze Breng de cocosmelk aan de kook met d... bekijk recept »

Pagina 43 van 53