246 recepten met kreeft
-4 babykreeften -Olijfolie -Provencaalse kruiden -Venkelzaad -Passiebloemkruid -Zeezout Hulpmiddelen Barbecueklemmen Hulpmiddelen - Barbecueklemmen Voorbereiding -Snij de kreeften doormidden en marineer ze met de kruiden en de olijfolie. -Leg ... bekijk recept »
1 blikje artisjokbodems 1 blikje kreeft 1 blikje champignons (schijfjes) 1 rode paprika (potje) Saus:2 eetl mayonaise 2 eetl zure room 2 eetl witte wijn zout vers gemalen peper gemberpoeder Alle benodigdheden voor de saus samen kloppen, over de sala... bekijk recept »
Maak &primen paar uie bruin en voeg gekookte kreef by in klein stukkies gesny. Gooi &primen bietjie peper en sout oor en die sap van 1 suurlemoen. Sit &primen stukkie botter by en maak alles bruinskud saggies terwyl dit bruin word. &primen Bietjie ri... bekijk recept »
2 kreeften van 900 gram - cayennepeper - peperzout - 1 ui - 2 sjalotjes - 1 kleine wortel - 1/4 bleekselderij - tijmlaurier- peterseliedragon - 2 teentjes knoflook - 5 tomaten - tomatenpuree - 1 dl olijfolie - 75 gram boter - 25 gram bloem - 1 dl cog... bekijk recept »
2 Europese kreeften van elk 350 g.2 piepkuikentjes2 l courtbouillon200 g ongezouten boter50 g groene aspergepunten50 g paprika50 g peultjes50 g haricots verts20 g zwarte olijven50 g kleine champignons1 dl champagne brut2 eidooiers50 cc geslagen room.... bekijk recept »
2 soepkreeften olijfolie 2 el tomatenpuree 2 dl vieux 5 dl witte wijn 2 tomaten 1/2 winterpeen 1/2 prei 1/2 ui 2 tenen knoflook 1 takje rozemarijn 1-1/2 l visbouillon 3 dl slagroom verse gemberwortel 100 gr suiker verse nootmuskaat Snij de soepkreeft... bekijk recept »
300 gr Roseval aardappelen1 kreeft(of 200 gr. rivierkreeftjes)200 gr. vongoleolie1 gesnipperde ui1 rood pepertjes1 el. masala currysap van 1/2 citroen250 gr. kouseband(beetgaar)4 roti-vellen(Toko). Schil de aardappels en snij ze in grote stukken. Koo... bekijk recept »
Voor de kreeftenglace: 1 el arachideolie 2 kreeftenpantsers 1 kleine tomaat in vieren ? kleine wortel in blokjes 1 takje tijm 4 koppen water Voor de kreeftenvulling: vlees van 2 kreeften van 500 g (de levende kreeften geblancheerd in kokend water me... bekijk recept »
1 kreeft van 500 gram, 1 mooi stuk tonijn filet, 1 limoen, 3 dl olijf olie, 0.5 dl edik, 0.5 dl limoenazijn, sasamzaad, 200 gram boekweit tuille baslag, koriander, mooie gemengde salade van sla, peper en zout, court bouillon-vermeng het boekweit besl... bekijk recept »
1 blik kreeft 150 gram champignons 3 dl witte wijn 1/2 dl room 1 eetlepel mosterd 30 gram boter 40 gram bloem peper zout 20 gram gruyere 4 schelpen of potjes. Stoof de champignons in een weinig boter. Maak een roux. Voeg witte wijn, mosterd,... bekijk recept »