162 recepten met poon
1 schoongemaakte red snapper (evt. te vervangen door 1 kg rode poon)zout2 limoenen2 teentjes gesnipperde knoflook2 gesnipperde bosuitjes2 kookbananen2 ons gerookt spekboter Wrijf de vis in met zout en het sap van 1 limoen. Laat dit 15 min. intrekken.... bekijk recept »
1 eetlepel jalape?opepers - 1 teentje knoflook - 2 eetlepels vers gehakte koriander - 1 dl. limesap - 300 gram makreelfilet - 4 dl. olijfolie - 50 gram groene olijven zonder pit - 1 theelepel gedroogde oregano - paprikapoeder - 4 tomaten - 4 eetlepel... bekijk recept »
1 eetl jalape?opepers, 1 teentje knoflook, 2 eetl verse gehakte koriander 1 dl limesap, 300 gr makreelfilet, 4 dl olijfolie, 50 gr groene olijven zonder pit 1 theel gedroogde oregano Paprikapoeder, 4 tomaten, 4 eetl ketchup, 1 ui, Zout In plaats van ... bekijk recept »
-50 g fijngensipperde uien -1 teen knoflook uit de knijper -3 el olijfolie -200 g rondkorrelige rijst -1,25 dl witte lichte Griekse wijn -1/2 liter visfond -enkele saffraandraadjes -1 th lepel zout en wat vers gemalen peper GROENTE-VISMENGSEL: -250 g... bekijk recept »
4 mullen of koning van de poon schoongemaakt 2 el. olijfolie zout Voor de saus: 2 1/2 dl. droge witte wijn 1 grote ui grof gesnipperd 1 laurierblad 1 el. citroensap 175 gram boter 1 el. fijngehakte peterselie peper uit de molen Spoel de vissen onder ... bekijk recept »
1 zakje saffraan, de draden gestampt 500 gm visbouillon, heet 1 kleine ui, gesnipperd 3 tenen knoflook, gehakt 1 kleine prei, fijngesneden 2 eetlepels olijfolie 2 blikjes tomatenblokjes 1 eetlepels suiker 2 stengels bleekselderij, in plakken 1/2 klei... bekijk recept »
1 zakje saffraan, de draden gestampt 500 gm visbouillon, heet 1 small ui, gesnipperd 3 tenen knoflook, gehakt 1 small prei, fijngesneden 2 eetlepel(s) olijfolie 2 blikjes tomatenblokjes 1 eetlepel(s) suiker 2 stengels bleekselderij, in plakken 1/2 sm... bekijk recept »
1 zakje saffraan, de draden gestampt 500 gm visbouillon, heet 1 small ui, gesnipperd 3 tenen knoflook, gehakt 1 small prei, fijngesneden 2 eetlepel(s) olijfolie 2 blikjes tomatenblokjes 1 eetlepel(s) suiker 2 stengels bleekselderij, in plakken 1/2 sm... bekijk recept »
1 zakje saffraan, de draden gestampt 500 gm visbouillon, heet 1 small ui, gesnipperd 3 tenen knoflook, gehakt 1 small prei, fijngesneden 2 eetlepel(s) olijfolie 2 blikjes tomatenblokjes 1 eetlepel(s) suiker 2 stengels bleekselderij, in plakken 1/2 sm... bekijk recept »
1.2 l visbouillon1 kg visfilet (vastkokend: zeeduivel, rode poon, zonnevis,...)500 g grote garnalen (diepzee)400 g tomatenblokjes (blik)4 el tomatenpuree1 onbehandelde citroen (schil van)375 ml droge, witte wijn1 dopje saffraan1 venkel2 preiwitten0.5... bekijk recept »