172 recepten met schol
8 kleine scholfilets of 4 grote 150 gr roomboter (ongezouten en koud)2 sjalotjesFlinke scheut witte wijn1 theel citroensapPaar takjes verse dille, fijngehakt500 ml water1 vis bouillonblokje4 eetl kappertjesHak de sjalotjes fijn. Fruit ze een minuutje... bekijk recept »
4 el arachideolie 400 g wilde spinazie 2 uien 4 cm verse gember 2 el garam masala (specerijenmengsel, blikje) 1 schaal tastytomtrostomaten 400 g kikkererwten 300 g scholfilet1. Verhit de helft van de olie in een wok, voeg de spinaz... bekijk recept »
5 trostomaten 1 komkommer 1 rode paprika 2 teentjes knoflook 1 bosje basilicum olijfolie extra vierge 50 ml witte wijnazijn 4 scholfilets VerrassingssoepSnijd de tomaten en komkommer in blokjes. Halveer de papr... bekijk recept »
75 g boter 1 duopak krieltjes (700 g) 4 scholfilets (of 8 kleine filets, ca. 500 g) 1 sinaasappel 1 eetlepel citroensap (flacon a 115 ml) 1 zak groentemix broccoli, groene asperges, peultjes (Feestproduct van AH Excellen... bekijk recept »
750 g aardappels (nieuwe) ½ bos bospeen 1 zak bloemkool-broccoli (350 g) 50 g boter 2 pakken hele schollen gepaneerd (diepvries, a 300 g) 1 limoen ½ zakje verse bieslook (a 25 g) 125 ml crème fraîche (... bekijk recept »
300 g pandanrijst (pak 400 g) 1 el gemalen geelwortel (kurkuma, potje 44 g) 1 zakje paprikamix (3 stuks) 3 el zonnebloemolie 300 g scholfilet 1 el bloem 1 flesje woksaus (sweet & sour (200 ml)) 1 bakje taugé (12... bekijk recept »
1 pak wilde en witte rijst (250 g) zout peper 100 g zalmfilet 8 kleine scholfilets (ca. 500 g) 8 takjes dille (zakje ` 15 g) ½ visbouillontablet 1 pot vissaus (` 350 g) 2 zakken panklare spinazie (` 300 g... bekijk recept »
4 kleine tomaten (of Tasty Tom-tomaten) 1 zakje stoneleeks (8 stuks) 8 blaadjes basilicum 4 scholfilets 1 pakje saus voor vis (a 3 cups) 125 g roze garnalen 2 eetlepels fijngehakte peterselie 2 eetlepels witte vermout&nbs... bekijk recept »
1 zak aardappelpuree (diepvries, 750 g) 1 bos bospeen 2 uien 2 schaaltjes scholfilets (ca. 250 g) 1 flesje finesse voor koken (kookroom, 250 ml) 100 ml droge witte wijn ½ zakje verse peterselie (a 30 g)1. Puree vo... bekijk recept »
50 g boter of margarine 2 zakken minikrieltjes (` 450 g)) 2 maal 350 g broccoli 2 pakken hele schollen gepaneerd (diepvries ` 300 g) 1 citroen 2 teentjes knoflook 1/2 zakje verse peterselie (` 30 g) 8 eetlepels mayonaise1... bekijk recept »