107 recepten met tarbot
4 moten tarbot van 2 cm dikte1 dikke prei,1 winterwortelpeterselielaurierfoelietijmzout3 dl Rose d&primeAnjou(liefst de Rose de Cabernet) 100 gram zachte boter100 gram champignons30 gram bloem. Snijd de prei en de wortel in dunne schijfjes. Bedek hie... bekijk recept »
1 venkelknol -4 sjalotten -1 eetlepel dille (fijngehakt) -0.5 eetlepels dragon (fijngehakt) -2 tomaten -600 g tarbotmoten -6 dl room -20 cl jenever -0.5 eetlepels mosterd (graanmosterd) -50 g boter (bakboter) -peper -zout -30 g bloem (tarwebloem) De ... bekijk recept »
Truffelvinaigrette: 1 eetlepel sherryazijn 1 eetlepel jus de veau 1 eetlepel truffeljus 4 eetlepels mooie olijfolie 2 theelepels ahornsiroop 1 drupje truffelolie 100 gram snoekbaarsfilet 1 dl room 4 stukken tarbotfilet van ongeveer 100 gram 2 grote a... bekijk recept »
800 g tarbotfilet400 g bananen5 eetlepels olie2 rode paprika's100 g sjalot1 teentje knoflook1 eetlepel vloeibare honing200 ml kokosmelk200 ml roomolijfolie2 eetlepels limoensap1 koffielepel geraspte limoenschil1 a 2 eetlepels zachte kerriepoeder1 eet... bekijk recept »
150 gr tarbotfilet per persoonVoor de ratatouille : 5 tomaten 2 uien 2 pepers (1 rode en 1 groene) 1 aubergine 1 courgette 5 sjalotten 1 takje dragon 1 koffielepel gehakte knoflookVoor het gevuld courgettebloempjeper persoon : 1 courgettebloem... bekijk recept »
1 tarbotfilet van plm 800 gr4 dl visfumet2 dl jenever4 tomaten (ontpitgepeld en fijngeprakt)gehakte basilicum1 teentje knoflookwat broodkruim200 gr boter2 wortelen1 preistengel (alleen het witte gedeelte)2 takjes bleekselderij1/2 venkelknolpeperzoutk... bekijk recept »
600 gram Tarbotfilet 8 x Groene asperges 0.5 borrelglaasje Grappa 0.8 liter Visfond 1 x Eierdooier 3 eetlepels Room 3 takjes Dilleversegehakte Kippenbouillonvan tablet Allesbinder Peperkorrelgedroogdeversgemalen Snijd van de asperges 1 centi... bekijk recept »
1 tarbotfilet (4 stuks (van 150 gram; )) 1 eekhoorntjesbrood (450 gram) 1 sjalot 1 walnoot (20 gram) 2 eetlepel(s) oljfolie, extra vierge 1 knoflook (2 teentjes) 1 boter (40 gram) 40 ml wijn, witte 1 eetlepel(s) citroensap 1 eetlepel(s) likeur 200 ml... bekijk recept »
2 tarbotfilets (circa 600 gr./stuk) 3 dl room 3 dl visbouillon 1 dl witte wijn 50 g boter 1 handvol lievevrouwebedstro (of 3 borrelmaatjes Maitrank) 1 kg verse spinazie Peper Zout De tarbot halveren De visbouillon, de room, de witte wijn en het liev... bekijk recept »
6 tarbotfilets (± 200 g elk)50 g garnalen50 g ricotta800 g aardappelen7 preiwitten1 sjalot (gesnipperd)4 vellen filodeeg3 dl visfond2 dl witte wijn200 ml roommelkboter1 handvol basilicumpeperzout1. Snipper de sjalot. 2. Snipper een deel van de basili... bekijk recept »