Recepten met tilapia

241 recepten met tilapia

Tilapia

Tilapia Lengte 35 cm. Leeft in Afrika en Israël. Matig vet. Wordt veel ingevroren. Leeft van plankton en waterplanten.

Kabeljauw met groenter sti

1 zak tortillachips naturel of chili600 gram diepvrieskabeljauwfilet, ontdooidsap van 1 citroen1 kleine knolselderij, geschild2 winterwortels, geschrapt1 prei, in ringen4 eieren, losgeklopt2 eetlepels bloem6 eetlepels arachideolie of vloeibaar bakpro... bekijk recept »

Hutspot met prei en gebakken vis

1 pakket (ca. 700 g) voorgesneden hutspotgroenten750 gram kruimige aardappels, geschild, in stukken1 citroen, schoongeboend2 eetlepels gehakte peterselie2 teentjes knoflook, fijngehakt4 tilapiafilets (ca. 600 g)75 gram boter of vloeibaar bakproduct2 ... bekijk recept »

Tortilla s met kabeljauw en paprika

400 gram kabeljauwfilet, in blokjes3 eetlepels olijfolie1 ui, gesnipperd3 paprika’s (groen, rood en geel), zonder zaadjes, in smalle reepjes of blokjes2 (vlees)tomaten, zonder zaadjes, in blokjes1 blikje kidneybonen, uitgelekt8 tortillawraps (v... bekijk recept »

Kabeljauwfilet met amandelcrunch

2 winterwortels, geschrapt1 courgette500 gram kabeljauw (vers of diepvries), in gelijke stukken1 eetlepel bloem1 eiwit, losgeklopt50 gram amandelschaafsel1 bosje peterselie, fijngehaktbakplaat met bakpapier of ovenschaal, ingevet1. Snijd de winterwor... bekijk recept »

Gestoomde visfilet met bietensaus en groene rijst

4 witvisfilets (tilapia, kabeljauw, koolvis)zoutversgemalen peper400 ml visbouillon (van tablet)voor de bietensaus:1 sjalotje, gesnipperd1/2 friszure appel, gesnipperd50 g boter1 eetl. rietsuiker of bruine basterdsuikermespuntje gemalen koriander... bekijk recept »

Mediterrane vissoep met knoflookcrostini

400 g gemengde witvisfilets (koolvis, tilapia, kabeljauw)5 eetl. olijfoliezoutversgemalen peper3 teentjes knoflook, geperst1 eetl. verse tijm, gehakt of 1 theel. gedroogd1 kleine venkel, in ringen1 kleine wortel, in plakjes2 sjalotjes of 1 ui, in rin... bekijk recept »

Pangarolletjes met hete kerriesaus en rijst

400 g pangafiletszoutversgemalen peper1 eetl. bloem1 eetl boter of margarine1 ui, fijngesnipperd1 eetl. hete kerriepoeder3 tomaten, in kleine blokjes150 ml kokosmelk300 g witte rijstevt. koriander voor garneringprikkers1. Snijd de pangafilets in de l... bekijk recept »

Spinazie uit de wok met kabeljauw en kaassaus

50 g geschaafde amandelen250 ml groentebouillon (van tablet)200 ml melk (Melkan)50 g boter40 g bloem2 eieren, losgeklopt100 g jongbelegen geraspte kaaszout en versgemalen peper400 g kabeljauwfilet (Vismarine), in vier porties4 eetl. olijfolie2 kg spi... bekijk recept »

Toscaanse tonijnreepjes

150 g sperziebonen, afgehaald150 g peultjes, afgehaald200 g broccoli, in kleine roosjes3 eetl. olijfolie2 teentjes knoflook, in plakjes500 g tonijnsteak (Vismarine), ontdooid, in repen3 lenteuitjes/bosuitjes in stukjes van 3 cm12 groene olijven z... bekijk recept »

Vispakketje met tomaat en prei

400 g tilapiafiletzoutversgemalen peper2 eetl. citroensap8 plakjes bacon3 eetl. olijfolie2 vleestomaten, in partjes1 prei, in ringetjes1 citroen, in partjes2 eetl. gehakte peterselie1. Snijd de tilapiafilet in 4 porties. Bestrooi deze met zout en pep... bekijk recept »

Pagina 22 van 25