Recepten met tilapia

241 recepten met tilapia

Tilapia

Tilapia Lengte 35 cm. Leeft in Afrika en Israël. Matig vet. Wordt veel ingevroren. Leeft van plankton en waterplanten.

Witvisspies met sinaasappel, abrikozen en rozijnen

400 g witvis (koolvis, kabeljauw, tilapia), in blokjes1 citroen, geperst3 sinaasappels1 eetl. blanke rozijnen6 gedroogde abrikozen, in stukjes1 rode peper, zonder zaadjes, gehakt3 eetl. olijfoliezout2 eetl. gepelde pistachenoten4 spiesen (liefst meta... bekijk recept »

Witvisfilet met kappertjesjus en gegratineerde venkel

600 g witvisfilet (tilapia, pangasius, kabeljauw)1 citroen, geperst4 eetl. bloem5 eetl. olijfolie of vloeibaar bakproduct100 ml visbouillon of witte wijn2 eetl. kappertjes(mespuntje suiker)voor de gegratineerde venkel:2-3 venkelknollen (ca. 700 g)zou... bekijk recept »

Krokante tilapiafilet gemarineerd in pesto rosso

1 potje Bertolli Pesto Rosso 4 filets van tilapia (circa 150 gram per stuk) 2 eieren 150 gram bloem 150 gram cornflakes Voor de pasta en saus: 2 eetlepels Bertolli mayonaise 2 eetlepels Bertolli Pesto Rosso 1 eetlepel yoghurt 0.5 teentje knoflook... bekijk recept »

Vispapillot met schelpjespasta

300 g schelpjesmacaroni 2 el Solo Vloeibaar 4 stukjes (à 75 g) stevige visfilets (bijv. tilapia) 4 el Bertolli Pesto Verde 400 g grof gesneden roerbakgroenten peper, zout 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Basilicum 150 g gemengde rauwkost 3 e... bekijk recept »

gegratineerde visschelp

2 plakjes citroen 150 gr witvisfilets(koolvis, tilapia, zeewolf, kabeljauw) 200 ml melk 100 gr hollandse garnalen, gepeld 2 eetl peterselie, vers en fijngehakt 30 gr boter 30 gr bloem 100 ml slagroom 0 zout en versgemalen peper 3 eetl paneermee... bekijk recept »

Koolvisfilet met panade

4 koolvisfilet zonder vel 100 ml visfumet vloeibare sole peper&zout (pezo) PANADE 100 gr hoeveboter op kamertemperatuur 100 gr gedroogd broodkruim 100 gr gemalen gruyère 100 gr amandelen, fijn gehakt 25 gr mosterd 1 soeplepel fijn gehakte petersel... bekijk recept »

Gesmoorde pladijsfilet met witte wijnsaus

8 pladijsfilets solo, bakken en braden 1 sjalot, fijngesnipperd 25 ml droge witte vermout 150 ml droge witte wijn solo vloeibaar 300 ml visfumet 150 ml room hoeveboter peper&zout (pezo)1. Verwarm de oven voor op 220°.2. Stoof de sjalot aan in een kl... bekijk recept »

visgratin

600 g visfilets (tilapia,koolvis, kabeljauw) 2 el boter 1 tl zout 100 g gemalen kaas 2 el broodkruim 200 g gepelde garnalen 2 el boter 3 el bloem 1 dl droge wijn 3 dl room 3 dl visbouillon 1 eierdooier 1 el gehakte dille 1. Oven voorverwarmen op ... bekijk recept »

in de oven gemaakte tilapiafilets met tomaten in

4 bevroren tilapiafilets solo boter peper en himalayazout 2 rode uien 2 teentjes look 2 tomaten 1 rode paprika 4 dikke champignons pickles devos lemmens 2 eetlepels chilli kruiden water1. -neem een ovenschotel en wrijf deze in met soloboter.2. ... bekijk recept »

tilapiafilets met tomaten

100 gram spaanse chorizo 4 st tilapiafilets soloboter peper,himalayazout en chillikruiden 1 rode paprika 2 rode uien 2 teentjes look water 2 tomaten 4 dikke champignons 1. 1.-neem een ovenschotel en wrijf deze in met soloboter.2. 2.-neem de bev... bekijk recept »

Pagina 23 van 25