1000 recepten met tonijn
2 eetlepels pijnboompitten (zakje a 65 g) 200 g tonijn ((diepvries), ontdooid) 1/2 citroen (schoongeboend) 1 rode peper (fijngesneden) 1 theelepel komijn (poeder) 1 eetlepel bloem 3 eetlepels peterselie (fijn... bekijk recept »
4 el mayonaise 1 el crème fraîche (bekertje 125 ml) 1 el wasabipasta (tube 43 g) 4 grote aardappelen (vastkokend, schoongeboend) 7 el olijfolie 2 tenen knoflook (in plakjes) 4 tonijnsteaks 1 bakje basilicum ((15... bekijk recept »
1 voorgebakken stokbrood met kruidenboter (175 g) 1 zak broccoliroosjes (300 g) 3 bosuitjes 3 blikken romige vissoep (a 400 ml) 1 blikje tonijn in water (185 g) 1 pakje verse roomkaas (100 g)1. Oven op 180 °C voorve... bekijk recept »
1 grote aardappel (ca. 200 g vastkokend) 1 tonijnsteak (ca. 125 g) 2 volle eetlepels zure room ½ eetlepel Italiaanse kruiden (diepvries) zout (versgemalen) peper 2 eetlepels yoghurtdressing (bakje à 100 g Johma) 100 ... bekijk recept »
150 g adukibonen 200 g sugarsnaps 1 rode paprika 1 gele paprika 1 rode ui 1 limoen 2 el sojasaus 4 tl sesamolie 1 tl chilli oil 1 tl rietsuiker 250 g tonijnsteaks 50 g sesamzaad 15 g basilicum1. Doe de adukibonen in een kom en... bekijk recept »
200 g sushirijst 150 ml kraanwater 2 el rijstazijn 2 tl suiker 1 tl zeezout 100 g tonijnsteaks 2 tl wasabipasta 3 norivellen 4 el Japanse sojasaus1. Spoel de rijst af in een zeef. Laat de rijst 10 min. staan in een pan met dikke bodem... bekijk recept »
4 tonijnsteaks (wit) 1 ui 2 tenen knoflook 1 gedroogde chilipeper (chille) 2 rode paprika's 600 g aardappels (vastkokend) zout versgemalen zwarte peper ½ visbouillontablet 2 eetlepels olijfolie paprikapoeder (p... bekijk recept »
350 g fusilli (pasta) 300 g broccoli 2 blikjes tonijn op water ((a 185 g), uitgelekt) 1 eetlepel olie 1 rode ui (gesnipperd) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 1 eetlepel kappertjes ((potje a 100 g), afgespoeld) 8 au... bekijk recept »
250 g penne 300 g broccoli 250 g cherrytomaten 10 zwarte olijven zonder pit 250 g tonijnpaté 6 el mayonaise 2 el citroensap 2 el kappertjes1. Kook de penne in ca. 12 min. beetgaar. Verdeel de broccoli in kleine roosjes en snijd de stele... bekijk recept »
1 kg vastkokende aardappelen 300 g sperziebonen 1 rode ui 370 g tonijn in water (blikja à 185 g) 30 g verse peterselie 75 g zwarte olijven in plakjes 6 el halfvolle slasaus 75 g rucola1. Schil de aardappelen en snijd in stukken. Ko... bekijk recept »