1000 recepten met tonijn
1 blikje tonijn (in olijfolie (185 g), uitgelekt) 75 g zwarte olijven (zonder pit) 4 zongedroogde tomaten in olie 1 teen knoflook 4 ansjovisfilets (uitgelekt) 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel verse tijm (blaadjes)1. Gi... bekijk recept »
2 doosjes tonijnsteak (diepvries, a 2 stuks) 400 g fusilli (pasta) 1 blikje ansjovis (50 g) ½ potje zongedroogde tomaten (320 ml) 600 g sperziebonen (diepvries, zak a 1 kilo) 5 eetlepels zonnebloemolie1. Tonijn... bekijk recept »
300 g sperziebonen 1 el pijnboompitten 1 rode ui 1 blikje tonijnmoot in olijfolie (160 g) 1,5 el witte balsamicoazijn 4 el olijfolie extra vierge 2 el basilicumblaadjes 1 snufje zout 1 snufje peper1. Kook de sperziebonen in water met zout in ... bekijk recept »
350 g penne rigate 65 g pijnboompitten 1 courgette 280 g zongedroogde tomaten (potje) 1 ui 555 g tonijnstukjes in light mayonaise (blikje)1. Penne volgens gebruiksaanwijzing koken, in vergiet met koud water afspoelen en laten uitl... bekijk recept »
1 pompoen 1 ui (gesnipperd) 3 el olijfolie 2 el balsamicoazijn 4 bleekselderij 2 tenen knoflook 270 g tonijn in olie (uitgelekt) 3 el kappertjes 90 g zongerijpte Taggia-olijven (uitgelekt) 250 cherrytomaten 20 g pet... bekijk recept »
1 pak parisienne witbroodje (voorgebakken, per 2 stuks) 1/2 bakje verse basilicum (a 15 g) 1 rode ui (in zeer dunne ringen) 5 tomaten (in partjes) 9 el olijfolie 3 el rode-wijnazijn 2 aubergines (in dunne plakken)... bekijk recept »
600 g broccoli 250 g cherrytomaten 500 g verse ravioli met 5 kazen (pak à 250 g) 185 g tonijn in olie 85 g tuna with a twist 8 g verse basilicum1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Halveer de tomaatjes. Kook de broccoli in een pan... bekijk recept »
1 blikje Rio Mare tonijn in olijfolie (160 g) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 2 tl gedroogde oregano 1 snufje zout 4 verse pizzabodems 1 rode ui 2 bollen mozzarella (à 125 g) 1 snufje peper 1 bakplaat1. Verwarm de oven voor tot 200 °... bekijk recept »
500 g sperziebonen 600 g aardappels (vastkokend, geschild) 8 eetlepels yoghurt 4 eetlepels kappertjes 2 pakjes tonijnsteaks (wit (a 250 g, diepvries), ontdooid) 1 eetlepel olijfolie 1 zak rucola slamelange (150 g) 100 g z... bekijk recept »
peper en zout 280 g tonijn in olijfolie (uit bokaal, uitgelekt gewicht) 125 g Griekse yoghurt natuur 480 g cannellinibonen (uit blik, uitgelekt gewicht) 1 eetlepel tahini 1 eetlepel citroensap 1 teentje knoflook 1. Doe de witte bonen in een vergiet, ... bekijk recept »