1000 recepten met tonijn
1 klein kalfsgebraad 1 l witte wijn 2 uien kruidnagel peper zeezout tijm laurier peterselie 300 g gemengde primeurgroenten: boontjes, worteltjes, erwtjes, jonge prei... olijfolie ‘extra vierge’ peper zout xérèsazijn 1 blikje tonijn in eigen na... bekijk recept »
1 blik tonijn op eigen nat 3 augurken 1 eetlepel verse gehakte tuinkruiden 3 eetlepels mayonaise 1 eetlepel ketchup 1 theelepel gehakte venkelzaadjes 20 soesjes1. Laat de tonijn grondig uitlekken. 2. Snipper de augurken zeer fijn. 3. Meng de mayonai... bekijk recept »
1 blik tonijn in eigen nat 4 eetlepels tomatensaus 50 g olijven (zwarte ontpitte) tijm peper 220 g bloem 1 dl water zout geraspte gele schil van 1 citroen 30 g Solo 1. Kneed de ingrediënten van het deeg samen goed glad en laat 30 minuten rusten.... bekijk recept »
400 g verse tonijn zonder vel en graten 2 fijngehakte sjalotten 2 eetlepels fijngehakte peterselie 1 limoensap zout roze peper wasabi 1 eetlepel basilicum 2 eetlepels olijfolie 1. Snij de tonijn fijn, bij voorkeur met een keukenmes. 2. Meng de s... bekijk recept »
1 bussel jonge wortelen 100 g lange witte radijzen 600 g rode tonijnfilet 1 bosje notensla 2 eetlepels extra vergine olijfolie 50 g pijnboompitten 100 g groene asperges 50 g babymaïs 150 g gele en groene courgettes 1. Maak de primeurs schoon en ... bekijk recept »
zout en peper 1 eetlepel Solo 250 g prinsessenboontjes 4 moten tonijn van 220 g elk en 3 cm dik Bertolli extre vergine 2 eieren 2 teentjes knoflook citroen (fijngesneden zeste van een halve citroen) 1. Kook de eieren hard in 10 minuten, pel ze en... bekijk recept »
400 g provencaalse groenten 600 g tonijn Solo Vloeibaar 3 takjes peterselie 2 eetlepels water 4 eetlepels light room zout 1 bosje basilicum 1 eetlepel citroensap 4 vellen brikdeeg peper 1. Snij de tonijn in plakken van 1,5 cm dik.2. Leg deze op ... bekijk recept »
600 g tonijn filet 4 takjes peterselie 200 g pasta broodkruim 50 g kervel 2 takjes dille 4 takjes basilicum 4 eetlepels pesto 2 dl Solo Delfine Solo vloeibaar 2 tomaten 1. Verwarm de oven voor op 180°. 2. Maak de groene kruiden schoon, voeg he... bekijk recept »
300 gr. rijst, voorgekookt 1 blokje Knorr Finesse Bouillon Vis 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel sesamzaadjes 2 pepers, niet te pikant 4 stukken tonijn a 180 gr 1 koffielepel gehakte gember 0.75 dl sojasaus 1. Haal de tonijn door de olijfolie en... bekijk recept »
1 p.p Vul champignon 50 gr tonijn in eigen nat 0,5 teentje look 1/4 ui 1 lepel roomkaas boursin 1 lepel geraspte kaas 1. Haal de steel uit de chapignon en hol de champignon uit, plaats deze gedurende 5 min onderste boven in de oven 180gr.2. Snipp... bekijk recept »