Recepten met zeebaars

143 recepten met zeebaars

Zeebaars

Zeebaars Lengte ± 65 cm. Er zijn wel 300 soorten zeebaars. De afmetingen variëren van 0,05 tot 300 cm. In Europa komen 15 soorten voor.

PLA POW

> 1 hele zeebaars van ? 675 g > 1 bananenblad VOOR DE MARINADE: > 2 teentjes knoflook > 4 peperkorrels > 2 tl gehakte korianderwortels > ? tl gemberpoeder > 25 ml (2 el) maggi > 25 ml (2 el) lichte soyasaus > VOOR DE SAUS: > 2 kleine groene pepers ... bekijk recept »

Dubbel Macka? Hausaborre Med Mangoketchup

Voor 4 personen: 600gr zeebaarsfiletgekuist en ontveld 8 dunne schijfjes wit brood 50gr notensla (zo te kopen in de supermarkt) 1 avocadoontpit en in schilfers gesneden 2 tomatenontveldontpit en in stukken gesneden lookboter rode ajuinsla: 2 ... bekijk recept »

Moqueca De Peixe E Camar?o

350 g rauwe gamba's ongepeld500 g filets van roodbaars of zeebaarssap van 1 limoen1/2 el zeezout2 el bloem2 el olijfolie1 ui in halve ringen1 dikke teen knoflook gehakt1 rode gele en groene paprika in halve ringen2 pruimtomaten ontveld en in blokjes2... bekijk recept »

Chinese Gestoomde Botervis

1 kilogram Botervis 5 centimeter Gemberverse 3 tenen Knoflook 6 x Lente-uien 1 eetlepel Arachideolie 2 eetlepels Sojasaus 2 eetlepels Rijstwijn Wanneer u de vis gaat kopen, neem dan de deksel van de stomer mee, dan weet u zeker dat de vis erin ... bekijk recept »

Visstoofpotje

500 g visfilet (zeebaars, zeeduivel, zeebarbeel,...)400 g gemengde zeevruchten (mosselen, sint-jakobsvruchten,...)500 g vastkokende aardappelen400 g tomatenblokjes (blik)1 ui2 teentjes knoflook1 rode chilipeper8 saffraandraadjes200 ml droge, witte wi... bekijk recept »

Bouillabaisse (2)

2 kg vis (verse mediterrane)2 l visbouillon3 uiensnuifje saffraanolijfolie2 venkelknollenpeterselietijmlaurier10 aardappelen3 tomaten (grote)1 el tomatenpuree2 el pastis6 teentjes knoflook2 Spaanse pepertjesolijfolievisbouillonsaffraan3 eidooiers1. S... bekijk recept »

Zarzuela

400 g zeeduivel400 g zeebaars400 g kabeljauw500 g inktvis6 amandelen2 uien3 tomaten100 ml droge, witte wijn2 el Brandewijn400 ml visbouillon2 tenen knoflook1 el peterselie (gehakt)100 g mosselen (gekookt en uit de schelp)bloemolijfoliepeperzout1. Ver... bekijk recept »

Champagnerisotto met gebakken snoekbaars

300 g risottorijst600 g snoekbaarsfilet (met vel)400 g scampi's2 sjalotten60 g boter2 dl champagne (of droge schuimwijn)8 dl kippenfond2 el olijfolie2 el bladpeterselie1 plukje saffraandraadjespeperzout1. Pel de scampi's. Snipper de sjalotten. Ha... bekijk recept »

Bouillabaisse met rouille

2 uien 2 tenen knoflook 1 grote venkel, of 2 kleine 2 bloemige aardappels 100 g wortels 4 el Bertolli Vloeibaar 1 el tomatenpuree 1 envelopje saffraan 1 stuk sinaasappelschil 2 laurierbladeren 2 takjes tijm 4 tomaten 1.75 l visfond 1 kg v... bekijk recept »

Koolvisfilet met panade

4 koolvisfilet zonder vel 100 ml visfumet vloeibare sole peper&zout (pezo) PANADE 100 gr hoeveboter op kamertemperatuur 100 gr gedroogd broodkruim 100 gr gemalen gruyère 100 gr amandelen, fijn gehakt 25 gr mosterd 1 soeplepel fijn gehakte petersel... bekijk recept »

Pagina 14 van 15