Recepten met zeeduivel

283 recepten met zeeduivel

Zeeduivel

Zeeduivel Zeeduivel is een vis die leeft in de Noord-Atlantische Oceaan, van Noorwegen tot Mauritanië, en ook in het Middellandse Zeegebied. Het is een grote vis, die tot een lengte van 2 meter en een gewicht van 40 kilogram kan bereiken. Zeeduivel heeft een plat, dof bruingroen lichaam, dat zich eensklaps in de staart versmalt. De vis heeft een grote bek met scherpe tanden, waarmee hij zijn prooi vangt. Zeeduivel is een populaire vissoort in veel landen, waaronder Nederland, België en Frankrijk. Het vlees van zeeduivel is stevig en heeft een delicate smaak. Zeeduivel kan op verschillende manieren worden bereid, waaronder bakken, grillen, pocheren en stoven.

Zeeduivel Met Teriyakisaus

8 zeeduivelbiefstukken a 80 g 3 el teriyakisaus(kikkerman) 1 el limoensap 1 el sesamolie 150 g rijst 1 bosje lente-ui,in fijnreepjes 1 el olijfolie zout en peper . Meng de teriykisaus met limoensap en sesamolie. Marneer de zeeduivel 1 uur in he... bekijk recept »

Pakketje Van Zeeduivel Met Lente-uitjes

2 (staart) stukken gefileerde zeeduivel van 300 g 3 lente-uitjesin schuine ringen 1 eetlepel droge sherry 1 limoengeschild en in plakjes gesneden 1 kleine groene peper zonder zaadjesfijngesneden zout en peper Bekleed een braadslede met een groot stuk... bekijk recept »

Zeeduivel In Rosti

500 gram zeeduivel filet in 4 stukken ca 10 rostirondjes (diepvries) 8 el olijfolie 3 el vers gehakte bieslook citroensap 4 takjes verse tijm or rosemarijn ca 1 teen verse knoflook uit de pers zout (herbamare) peper uit de molen 2 el roomboter De Zee... bekijk recept »

Cordon Bleu Van Zeeduivel En Chorizo Met Rucola En Aardappel

5 middelgrote bloemige aardappelen4 el room4 eieren1 el olijfolie1.5 kopje melk2 el geraspte parmezaan1.5 tl muskaatnoot1 el boterzout en peperbloem400 g zeeduivel12 schijfjes chorizo2 bundeltjes rucola1 el balsamico-azijn Kook de geschilde aardappel... bekijk recept »

Zeeduivel Met Noten

1 grote ui 2 teentjes knoflook 15 gr. peterselie 1 schoongemaakte zeeeduivel a 800 gr. zout 2 eetl. olie 1/2 dl. droge witte wijn plukje safraan 4 ansjovisjes uit blik 4 gepelde walnoten 4 blanke mandelen 3 eetlepels paneermeel 1 citroen Wrijf de ton... bekijk recept »

Zeeduivel Met Tomaten En Okra's

4 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflookfijngesneden 2-3 cm gemberwortelfijngesneden 1 kleine rode uifijngesneden 2 gedroogde rode chilipepersverkruimeld of 1 theelepels sambal oelek 1 theelepel venkelzaadjes 1 theelepel komijnzaadjes 1 theelepel k... bekijk recept »

Zeeduivel-Gamba Kroon

4 keer 175gr Zeeduivelfilet mooie gelijke stukken 12 Scampies (zonder kop) 1 pakje zwarte tagliatelle (200gr) 125 cl kookroom 1 zakje saffraan Klein flesje droge wittewijn Knoflook pulp Prei,ui,winterpeen,witte peperkorrels,laurierblad en grof zeezo... bekijk recept »

Zeeduivel Op Een Bedje Van Prei

12 stukken zeeduivelfilet van ± 65 gr per stuk - 3 el verse groene pesto - 1 el olijfolie - 2 preien in hele dunne ringen - 1 el Japanse sojasaus (Kikkoman) Voor de saus: 1 dl slagroom - 2 el verse groene pesto - vers gemalen peper - 50 gr bote... bekijk recept »

Tagine Met Zeeduivel

1 eetlepel olijfolie, 1 venkelknolin stukken, 1 courgettein plakjes, 2 dl krachtige visbouillon (of visfond) van bouillonblokje of uit pot, 1 dl droge witte wijn, 2 teentjes knoflook, 2 eetl. fijngehakte verse dille, 500 gr. zeeduivelfilet in stukken... bekijk recept »

Zeeduivel Met Honingsaus

Olijfolievier kleine zeeduivelstaartengrote in ringen gesneden uitheelepel kaneelpoedermiddelgrote rode chilipeper (zaad verwijderd & fijngesneden)175 ml visbouillon1/2 theelepel saffraan (in wat kokend water geweekt) 4 eetl sherryazijn4 eetl vloeiba... bekijk recept »

Pagina 4 van 29