283 recepten met zeeduivel
8 zeeduivelbiefstukken a 80 g 3 el teriyakisaus(kikkerman) 1 el limoensap 1 el sesamolie 150 g rijst 1 bosje lente-ui,in fijnreepjes 1 el olijfolie zout en peper . Meng de teriykisaus met limoensap en sesamolie. Marneer de zeeduivel 1 uur in he... bekijk recept »
2 (staart) stukken gefileerde zeeduivel van 300 g 3 lente-uitjesin schuine ringen 1 eetlepel droge sherry 1 limoengeschild en in plakjes gesneden 1 kleine groene peper zonder zaadjesfijngesneden zout en peper Bekleed een braadslede met een groot stuk... bekijk recept »
500 gram zeeduivel filet in 4 stukken ca 10 rostirondjes (diepvries) 8 el olijfolie 3 el vers gehakte bieslook citroensap 4 takjes verse tijm or rosemarijn ca 1 teen verse knoflook uit de pers zout (herbamare) peper uit de molen 2 el roomboter De Zee... bekijk recept »
5 middelgrote bloemige aardappelen4 el room4 eieren1 el olijfolie1.5 kopje melk2 el geraspte parmezaan1.5 tl muskaatnoot1 el boterzout en peperbloem400 g zeeduivel12 schijfjes chorizo2 bundeltjes rucola1 el balsamico-azijn Kook de geschilde aardappel... bekijk recept »
1 grote ui 2 teentjes knoflook 15 gr. peterselie 1 schoongemaakte zeeeduivel a 800 gr. zout 2 eetl. olie 1/2 dl. droge witte wijn plukje safraan 4 ansjovisjes uit blik 4 gepelde walnoten 4 blanke mandelen 3 eetlepels paneermeel 1 citroen Wrijf de ton... bekijk recept »
4 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflookfijngesneden 2-3 cm gemberwortelfijngesneden 1 kleine rode uifijngesneden 2 gedroogde rode chilipepersverkruimeld of 1 theelepels sambal oelek 1 theelepel venkelzaadjes 1 theelepel komijnzaadjes 1 theelepel k... bekijk recept »
4 keer 175gr Zeeduivelfilet mooie gelijke stukken 12 Scampies (zonder kop) 1 pakje zwarte tagliatelle (200gr) 125 cl kookroom 1 zakje saffraan Klein flesje droge wittewijn Knoflook pulp Prei,ui,winterpeen,witte peperkorrels,laurierblad en grof zeezo... bekijk recept »
12 stukken zeeduivelfilet van ± 65 gr per stuk - 3 el verse groene pesto - 1 el olijfolie - 2 preien in hele dunne ringen - 1 el Japanse sojasaus (Kikkoman) Voor de saus: 1 dl slagroom - 2 el verse groene pesto - vers gemalen peper - 50 gr bote... bekijk recept »
1 eetlepel olijfolie, 1 venkelknolin stukken, 1 courgettein plakjes, 2 dl krachtige visbouillon (of visfond) van bouillonblokje of uit pot, 1 dl droge witte wijn, 2 teentjes knoflook, 2 eetl. fijngehakte verse dille, 500 gr. zeeduivelfilet in stukken... bekijk recept »
Olijfolievier kleine zeeduivelstaartengrote in ringen gesneden uitheelepel kaneelpoedermiddelgrote rode chilipeper (zaad verwijderd & fijngesneden)175 ml visbouillon1/2 theelepel saffraan (in wat kokend water geweekt) 4 eetl sherryazijn4 eetl vloeiba... bekijk recept »