209 recepten met zeewolf
800 g zeewolffilet1 kg krielaardappelen1 bosje veldsla8 witte asperges8 groene asperges300 g diepvries erwt1 dl room3 dl kippenbouillon150 g boter1 tl tijmpeperzout1. Schil de aardappeltjes. Schil de witte asperges; verwijder van de groene allee... bekijk recept »
600 GR zeewolffilet (diepvries Kelvin) 400 GR bladspinazie in porties (diepvries Ringis) 200 GR tomatenblokjes (diepvries Ringis) 4 rode of gele paprika's 200 GR mascarpone 100 GR gemalen gruyerekaas 2 DL room 1 KL paprikapoeder (TOPAZ) 1 KL kerr... bekijk recept »
500 g zeewolffilet, in blokjes 200 g boontjes 500 g jonge wortelen 1 sjalot 100 g erwtjes 100 g broccoli 300 g krieltjes 200 ml droge witte wijn 300 ml groentenbouillon 3 el gehakte peterselie 1 knoflookteentje 1. Snipper de sjalot en knoflook... bekijk recept »
4 x 200 g zeewolffilet 2 lepels olijfolie enkele tijmtakjes 120 g schoongemaakte zeekraal 16 witte asperges 2 eidooiers 110 g boter citroensap (beter nog limoensap) peper en zout 1. Schil de asperges en kook ze al dente in gezouten water. Houd ze... bekijk recept »
1 glas water 1 eetlepel tomatenpuree 8 aardappelen 2 tomaten 2 paprika's 800 g zeewolffilets 4 eetlepels fijngehakte verse koriander snuifje pimentpoeder plakjes citroen 2 eetlepels Solo Vloeibaar 3 teentjes look 1 koffielepel komijnpoeder 1... bekijk recept »
600 gr zeewolf 3 appelen (golden) 1/2 citroen 3 el zachte currypoeder 4 el olijfolie peper&zeezout 4 platte spiezen (hout of metaal)1. Snij het visvlees in blokjes van 4 cm. Was de appelen, snij in halve maantjes en verwijder de pitten, bedruip me... bekijk recept »
4 moten zeewolf 100 g zeekraal 3 eierdooiers een restje champagne 15 cl witbier 25 g ongezouten boter 120 g geklaarde, lichtgezouten boter platte peterselie 4 gelijkvormige aardappelen 100 g verse zuring 1 limoen peper zout1. Leg de zeewolfmoten... bekijk recept »
600 g prinsessebonen 25 g gezouten boter 2 el fijgehakte peterselie 4 zeewolffilets olijfolie 3 dl visfumet 2 dl room 10 saffraandraadjes peper zout1. Laat de visfumet tot 2/3 inkoken. Voeg er de room en de saffraan aan toe en breng op smaak met ... bekijk recept »
1 KG zeewolf bij voorkeur uit Ijsland sap van 1 citroen 4 EL kappers 2 handenvol basilicumblad grof gehakt 3 EL olijfolie met basilicum1. Snij de zeewolf in stukken, besprenkel met citroensap en kruid met peper en zout. Meng met kappers, basilicum en... bekijk recept »
4 zeewolf-filets, elk 200gr 2 el olijfolie enkele takjes tijm 120 gr schoongemaakte zeekraal 16 witte asperges 2 eierdooiers 110 gr hoeveboter 1 limoen, enkel het sap peper&zout (pezo)1. Laat de zeekraal een half uurtje ontzouten in koud water.2... bekijk recept »