Recepten met zeewolf

209 recepten met zeewolf

Zeewolf

Zeewolf Leeft in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Voedt zich met schelp- en schaaldieren. Gemiddeld 60 cm.

Gegratineerde zeewolf uit de oven

Voor 4 personen: 4 stukken zeewolffilet van 150 g sap van een halve citroen zout, versgemalen peper 2 sneetjes oud witbrood 100 g zachte geitenkaas 2 eetlepels zachte mosterd 200 ml kookroom 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt 2 eetlepels olijfolieVerw... bekijk recept »

Gegrilde zeewolf met spinaziescheuten, tomaat en v

4 zeewolffilets van ongeveer 125 g 400 g zeer jonge spinazie 150 g mozzarella van buffel 2 middelgrote tomaten 1 eetlepel bloem 1 vanillestokje 1 greepje tuinkruiden naar keuze (bv. postelein, peterselie...) pistache-olie citroensap peper, zoutStrooi... bekijk recept »

Gegrilde zeewolf met zuiders groentestoofpotje

4 zeewolffilets van 200g 200 g truffelpasta of gewone pasta 2 dl olijfolie van 1ste persing bloem 1 eetlepel gehakte peterselie 4 takjes rozemarijn peper en zout **Voor het groentestoofpotje 1 rode en 1 groene peper 250 g champignons ? venkel 1 courg... bekijk recept »

Gegratineerde tagliatelle met zeewolf

Voor 4 personen: 4 zeewolffilets van 200 gr 1 wortel 1 kg tagliatelle (groen of wit) 3 sjalotjes 25 gr gemalen kaas 1 dl room 1 wit van prei 200 gr boter 1 takje witte selder 1 dl olijfolie 1 teentje knoflook 1 takje peterselie 6 blaadjes basilicum 1... bekijk recept »

Geurige zeewolf met gembersalsa

Voor 4 personen: 4 stukken zeewolffilet van ca. 150 g 200 g zeekraal 1/2 citroen (uitgeperst) 1 eetlepel zwarte peperkorrels 3 eetlepels bloem 2 eetlepels Chinese vijfkruidenpoeder zout 4 eetlepels olie voor de salsa: 4 tomaten (ontveld en zonder zaa... bekijk recept »

Zeewolf en jonge groenten in botersaus

4 personen: 4 zeewolffilets van 200 g 4 porties gemengde jonge groenten (wortels, prei, peultjes, enz.) 1 grote tomaat peper en zout voor de botersaus: 100 g verse hoeveboter 2 fijngehakte sjalotjes 1 klein glas witte wijn blaadjes verse basilicum ko... bekijk recept »

Zeewolf in een krokant jasje

Voor 4 personen: 600 g zeewolf filets versgemalen peper en zeezout 1 bosje bieslook 1 bosje platte peterselie 6 eetlepels bloem 1 ei 200 g cornflakes ( niet gezoet!!)of tortillachips zonnebloemolie 4 eetlepels mayonaise 4 eetlepels yoghurt 3 zoetzure... bekijk recept »

Zeewolf in tartuffiakorst met gebakken groene aspe

4 zeewolffilets van elk 120 g 60 g tartuffia 16 groene asperges 8 aardappelen (ratte) 10 cl balsamico-azijn 20 cl olijfolie 50 g paneermeel 25 g boter bieslook peper uit de molen en zoutVinaigrette: kook de balsamico-azijn in tot 2/3 van zijn volume.... bekijk recept »

Zeewolf met jonge groentjes in botersaus met citro

4 zeewolffilet van 200 g4 porties gemengde jonge groenten (wortels, selderijstengels, asperges, doperwtjes, peultjes...)1 tomaat hoeveboterpeper en zout[color=blue:8bb3bd301f]**voor de botersaus:[/color:8bb3bd301f]ca. 100 g hoeveboter1/2 sjalotje1/2 ... bekijk recept »

Zeewolf met peper en gemberroomsaus

Voor 4 personen:4 Zeewolffilets van ca 200 gr.400 gr. spinazie10 gr. peperkorrelsolijfoliekervelpluksel- Stoof de spinazie even zachtjes in de boter De visfilets door de grof geplette peper halen, bestrooien met zout en in hete olijfolie flink aanbak... bekijk recept »

Pagina 10 van 21