Recepten met zeewolf

209 recepten met zeewolf

Zeewolf

Zeewolf Leeft in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Voedt zich met schelp- en schaaldieren. Gemiddeld 60 cm.

Zeewolf met spinazie en een Oosters tintje

Voor 4 personen: 4 bladerdeegvellen van 14 cm op 10 cm 600 gr zeewolffilet maanzaad 16 spinazieblaadjes sesamzaadjes dille olijfolie peper en zout Voor de saus: 1 dl visfumet 3 eetlepels room 1 mespuntje kerriepoeder 1 sjalot 1/4 appel 1/2 banaan 20 ... bekijk recept »

Zeewolf met zuiders groentepannetje

1 knol venkel 1 citroen 1 rode paprika olijfolie 800 gram zeewolf 1 blik artisjokkenharten grof gemalen peper zout en versgemalen peper groen van dilleVoorverwarm uw oven op 190°C. Droog de vis af, en leg hem in een geoliede pan, peperen met de migno... bekijk recept »

Zeewolf, groentjes en saffraan

Voor 4 personen: 600 g zeewolffilet (diepvries) 2 koppen juliennegroenten (diepvries) 1 kop tomatenblokjes (diepvries) 100 g zure room 1 eetl. boter 400 ml visfond (bokaal) 1 buisje saffraandraadjes 1 eetl. kruidentuiltje peper en zoutBreng de visfon... bekijk recept »

Spiesen met zeewolf en chorizo :

4 barbecue-spiezen 600 g zeewolffilet in 24 stukjes 10 plakjes chorizo, gehalveerd 20 blaadjes verse salie zout (olijf-)olieRijg de stukjes vis, de halve plakjes chorizo en de blaadjes salie aan de spiezen Bestrooi de spiezen met een beetje zout en ... bekijk recept »

Gegratineerde zeewolf uit de oven

4 stukken zeewolffilet (à 150 gram) sap van een halve citroen 2 sneetjes oud witbrood 100 gram zachte geitenkaas 2 eetlepels zachte mosterd 200 ml kookroom 2 eetlepels bieslook (fijngeknipt) 2 eetlepels olijfolie zout en versgemalen peperVerwarm de o... bekijk recept »

Gepocheerde zeewolf op bladerdeeg

4 stukjes zeewolffilet (à 75 gram) 4 plakjes bladerdeeg (diepvries) 2 eetlepels losgeklopt ei 2 eetlepels sesamzaad 1 courgette 25 gram boter 1 eetlepel fijngeknipte bieslook (of uit de diepvries van Darégal) ½ liter visbouillon (tablet) 3 eetlepels ... bekijk recept »

Geroosterde zeewolf met pittige mangosaus

4 zeewolffilets (à 150 gram) 1 limoen 2 bosuitjes 1 rode peper 1 rijpe mango 3 eetlepels fijngehakte koriander (vers of diepvries van Darégal) zout en versgemalen peperBoen de limoen schoon en rasp de schil er dun af. Pers de limoen uit. Wrijf de zee... bekijk recept »

Geurige zeewolf met gembersalsa

4 stukken zeewolffilet (à 150 gram) 200 gram zeekraal sap van een halve citroen 1 eetlepel zwarte peperkorrels 3 eetlepels bloem 2 eetlepels Chinese vijfkruidenpoeder zout 4 eetlepels olie voor de salsa: 4 tomaten (ontveld en zonder zaadjes) 5 bollet... bekijk recept »

Zeewolf in een krokant jasje

600 g zeewolf filets versgemalen peper en zeezout 1 bosje bieslook 1 bosje platte peterselie 6 eetlepels bloem 1 ei 200 g cornflakes ( niet gezoet!!) of tortillachips zonnebloemolie 4 eetlepels mayonaise 4 eetlepels yoghurt 3 zoetzure augurken 1 thee... bekijk recept »

Zeewolf met parmaham en olijven

600 gram zeewolffilet 100 gram parmaham 3 eetlepels olijfolie 2 vleestomaten 2 eetlepels groene of zwarte olijven zonder pit 1 eetlepel verse of gedroogde tijm versgemalen peperVerwarm de oven voor op 200° C. Spoel de zeewolffilet af onder koud wate... bekijk recept »

Pagina 11 van 21