Recepten met zeewolf

209 recepten met zeewolf

Zeewolf

Zeewolf Leeft in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Voedt zich met schelp- en schaaldieren. Gemiddeld 60 cm.

Pittige vissaté met Thaise kokossalade

600 gram zeewolf 12 plakjes ontbijtspek 1 eetlepel sambal 1 bosje lente-uitjes 1 teentje knoflook 200 gram mihoen 300 gram geschaafde spitskool 3 eetlepels ketjap manis 1 dl dikke kokosmelk sap van 1 citroen of limoen 2 eetlepels fijngehakte koriande... bekijk recept »

Aardpeer-roomsoep

1/2 kg aardperen 1/2 knolselderij 2 uien 2 paprika's 3 dl koksroom 1/2 citroen 200 g zeewolf 1/2 l olijfolie 1/2 prei 2 tenen knoflook cajunkruiden peper zout Maak paprika-olie door de paprika′s schoon te maken en in kleine stukken t... bekijk recept »

Pittige Vissate Met Thaise Kokossalade

Barbecuegerecht voor 4 personen bereidingstijd: 10 tot 20 minuten 545 kcal / 2286 kj p.p. 600 g zeewolf (of een andere stevige vissoort zoals zalm) 12 plakjes ontbijtspek 1 eetlepel sambal 1 bosje lente-uitjes 1 teentje knoflook 200 g mihoen 300 g ge... bekijk recept »

Bouillabaisse Grand Cru

-100 g grijze gepelde garnalen -circa 20 mooie mosselen -150 g kabeljauwfilet -100 g gefileerde paling -150 g zeewolf -1 flesje Hoegaarden Grand Cru bier -2 selderijstengels (jonge)(fijngehakt) -1 bosje bieslook -4 sjalotjes (fijngesnipperd) -mespunt... bekijk recept »

Zeewolffilet gegratineerd met cashewnoten

Voor 4 personen: 600 gr. zeewolffilet 50 gr. sultanarozijn 50 gr. cashewnoot 50 gr. boter 50 gr. broodkruim, wit Peper Zout 2 stuks appels, zure 1 stuk sjalot 30 gr. bloem 4 el. olijfolie 1 tl. kerriepoeder 3 dl. visbouillon 150 gr. prinsessenboontje... bekijk recept »

Zeeduivelspiesjes Met Kruidenmarinade En Witlof

De zeeduivel kan vervangen worden door zeewolf of poon.500 g zeewolf o.d.4 sneetjes gerookte zalm.4 stronkjes witloof.2 grote uien.1 rode paprika.2 sjalotjes.1 citroen.Melk en suiker.Een scheutje zoete likeur (bv. Bols Abricot). VOOR DE MARINADE:Marj... bekijk recept »

Bouillabaisse Van De Noordzee

1kg vaste vis (vijf verschillende soorten zoals zalmtarbotzeeduivelzeewolfzeepalingtong) 12 wulkengekookt 12 langoustineskort gekookt 20 kreukelsgekookt 1/2kg ongepelde garnalen tijm laurier 1 bol knoflook 4dl olijfolie peper en zout een sc... bekijk recept »

Visserspotje

400 g zeewolf 400 g zalm 20 asperges 100 g bladspinazie (diepgevroren) 4 el bloem 5 el boter 1½ dl room 1 eierdooier nootmuskaat peper en zout Voor de bouillon: 3 takjes selder 1 preistengel 2 wortelen 1½ dl droge witte wijn sap v... bekijk recept »

Bouillabaisse

400 gr kabeljauwfilet (of tilapiafilet of zeewolf) 1 ui 1 prei 1 teentje knoflook 4 tomaten 1 grote venkelknol 3 el olijfolie 1 el geraspte sinaasappelschil 1 el kerriepoeder 8 dl visbouillon 3 dl witte wijn 200 gr garnalen stokbrood en kruidenboter.... bekijk recept »

Gegrilde visbrochette met tagliatelle

4 fijnproeversbrochetten van vis (zeewolf/zalm/tijgergarnalen) 2 zakjes viskruidenpasta 400 g tagliatelle 1 potje auberginekaviaar Sabra 1 dl Italiaanse olijfolie van eerste persing zoutKook de pasta bijtgaar in gezouten water en breng hem daarna onm... bekijk recept »

Pagina 13 van 21