Recepten met zeewolf

209 recepten met zeewolf

Zeewolf

Zeewolf Leeft in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Voedt zich met schelp- en schaaldieren. Gemiddeld 60 cm.

Thaise Viscurry

300 gram visfiletbijv. kabeljauwzeebaars of zeewolf 1 limoen 250 gram champignons 4 lente-uitjes 1 à 1.5 eetlepel Thaise groene currypasta 1 blik kokosmelk 1 eetlepel Thaise vissaus 2 eetlepels sojasaus 2 eetlepels fijngehakte koriander 2 eetle... bekijk recept »

Bouillabaisse

400 g kabeljauwfilet (of tilapiafilet of zeewolf) 1 ui 1 prei 1 teentje knoflook 4 tomaten 1 grote venkelknol 3 eetl. olijfolie 1 eetl. geraspte sinaasappelschil 1 eetl. kerriepoeder 8 dl visbouillon 3 dl witte wijn 200 g garnalen stokbrood kruidenb... bekijk recept »

Bouillabaisse

400 g kabeljauwfilet (of tilapiafilet of zeewolf) 1 ui 1 prei 1 teentje knoflook 4 tomaten 1 grote venkelknol 3 eetl. olijfolie 1 eetl. geraspte sinaasappelschil 1 eetl. kerriepoeder 8 dl visbouillon 3 dl witte wijn 200 g garnalen stokbrood kruidenbo... bekijk recept »

Hollandse Visschotel Uit De Oven

400 g niet al te dunne visfilets ( bijv. kabeljauw of zeewolf ) circa 10 cherry tomaten een pakje vloeibare Monchou (125g) 1 ui 1 klont roomboter peterselie provencaalse kruiden zout en peper Bak de in niet te kleine stukken gesneden ui in de roombot... bekijk recept »

Zeewolftaartje met pesto

200 g zeewolffilet 5 plakjes roomboter bladerdeeg – ontdooid 100 g (verse) groene pesto 4 tomaten – in plakjes 4-5 eetlepels olijfolie extra vierge met kruidenVerwarm de oven voor op 225 ºC. Snijd de zeewolffilet in dunne plakjes. Snijd de plakjes bl... bekijk recept »

L`Hootz F`Tadjeen

500 g gefileerde zeewolfin stukken gesneden 2 flinke uienin dunne ringen gesneden 1 theel. lacama (Mengsel van kaneelgemalen zwarte peperkerriepoedergemberpoeder en nootmuskaat. Alle ingredienten in gelijke hoeveelheden mengen.) 250 g wortelenin blok... bekijk recept »

Visschotel Met Champignons En Aardappel

500 gram aardappelen (vastkokers)= zout= versgemalen peper= 1 ui= 250 gram champignons= 200 gram zeewolf- of kabeljauwfilet= 1 eetlepel citroensap= 15 gram boter= 100 gram spekreepjes= 50 gram geraspte belegen Goudse kaas= 2 eetlepels fijngehakt bies... bekijk recept »

Mediterrane Visstersstoofpot

3 el olijfolie2 grote uien in ringen4 teentjes knoflook fijngehakt1 el tomatenpuree125 ml visbouillon van 1/2 tablet1/2 zakje verse peterselie1 enveloppe safraan2 gedroogde chilipepertjes2 lauarierblaadjesnootmuskaat400 gr zeewolffilet1 bakje verse s... bekijk recept »

Sinterklaasrecept Snelle Visschotel

Ca. 500 g stevige zeevis (bijv. Kabeljauw of Zeewolf) 50 g Noorse garnalen 100g Hollandse garnalen 1 bosje worteltjes 1 flinke ui 1 a 2 teentjes knoflook 1/2 a 1 eetlepel kerriepoeder 125 ml slagroom 2 glazen witte wijn (of meernaar smaak) 100g geras... bekijk recept »

Caldeirada : Visstoofpot Uit De Algarve

2 kg verse gemengde vis (zeeduivelroghaaizeewolf) - grof zeezout - 750 gr venusschelpen - 3 grote uien - 800 gr rijpe tomaten - 1 groene paprika - 5 teentjes knoflook - 750 gr aardappelen - 2 el peterselie - 1/4 l olijfolie - 1 of 2 piri-piri (hete p... bekijk recept »

Pagina 15 van 21