1000 recepten met biefstuk
3 limoenen 5 sjalotjes 3 eetlepels vissaus 4 eetlepels olie chilipoeder 1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker 4 biefstukken1. Een limoen schoonboenen, schil fijn raspen. Alle limoenen uitpersen. Sjalotjes pellen en (in keukenmachine) fijn... bekijk recept »
2 el sojasaus 4 el sesamolie (flesje 250 ml) 2 el droge sherry 2 tl maizena 400 g biefstuk (in plakjes) 3 el zonnebloemolie 4 cm verse gemberwortel ((zakje 150 g), geraspt) 3 el oestersaus (flesje 250 ml) 2 zakjes ... bekijk recept »
150 ml rode wijn 2 tenen knoflook, geperst olijfolie 2 witte broodjes ½ portie gesmoorde preiDoe de biefstukjes in een kom met de wijn en knoflook, en marineer ze enkele uren. Neem eruit (bewaar de wijn) en dep droog. Bestrooi met... bekijk recept »
300 g biefstuk 6 el sojasaus (flesje 250 ml) 2 el sesamolie (flesje 250 ml) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 tl suiker 1 pakje eiernoedels (250 g) 1 schaaltje bimi ((groenten, 200 g), gehalveerd) 3 el zonnebloe... bekijk recept »
2 kleine tomaten 2 eetlepels sladressing naturel 1/2 zak veldsla (a 75 g) 1 biefstuk (op kamertemperatuur) 25 g boter 1 bakje magnetronfrites (naturel (125 g)) 1/2 eetlepel grove mosterd 1/2 bekertje crème fraîche (e... bekijk recept »
1 eetlepel wasabipasta (tube) 1 eetlepel Japanse (rijstazijn) 75 g boter (op kamertemperatuur) ½ zakje verse bieslook ((a 25 g), fijngeknipt) zeezout (grof)1. In kom wasabipasta met rijstazijn losroeren. Boter to... bekijk recept »
300 g biefstuk 2 el oestersaus (flesje 250 ml) 3 el sojasaus (flesje 150 ml) 3 el Thaise zoete chilisaus (flesje 250 ml) 3 tenen knoflook (fijngesneden) 2 tl sesamolie (flesje 250 ml) 1 el komijnzaad (potje 2... bekijk recept »
1½ liter runderbouillon (van tablet) 5 cm verse gember ½ rode peper 2 kruidnagels 1 kaneelstokje 100 g mihoen (zak 250 g, Conimex) 400 g oosterse wokgroente (zak, koelvers) 300 g biefstukken 1 limoen 15 g ko... bekijk recept »
4 biefstukken (op kamertemperatuur) 4 eetlepels olijfolie 2 eetlepels boter1. Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi ze met (versgemalen) peper. Verhit 2 eetlepels olie en 1 eetlepel boter in een koekenpan. Laat twee biefstukk... bekijk recept »
olijfolie 4 biefstukken 1 el boter Verhit olie in een koekenpan. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak de biefstukken circa 2 minuten per kant. Voeg aan het eind een klontje boter toe. Wikkel de biefstuk in aluminiumfolie en laa... bekijk recept »