1000 recepten met biefstuk
300 g biefstukken 4 el tomatenketchup 3 tenen knoflook 1 el kerriepoeder 200 ml olijfolie 1 pompoen (oranje) 2 rode uien 100 g veldslamelange 2 el ciderazijn1. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en pers de knoflook. Meng de ketch... bekijk recept »
8 trostomaten stukje Parmezaanse kaas (ca. 50 g) ½ zakje verse Provençaalse-kruidenmix (a 20 g) 4 el paneermeel 3 el olijfolie 2 el tapenade (groente bakje a 100 g) (versgemalen) peper1. Oven voorverwarmen op 200 °C of... bekijk recept »
1 bak trostomaten (5-6 stuks) 1 pavé campagnard ((brood), in stukjes) 100 ml olijfolie extra vierge 4 el rodewijnazijn 1 teen knoflook (geperst) 2 rode paprika's (gehalveerd) 2 gele paprika's (gehalveerd) 1 rode... bekijk recept »
480 g bloem ( extra voor bestuiven) 225 g boter (in blokjes) 3 eieren 2 schaaltjes biefstuk (a ca. 345 g) 4 el olijfolie 1 zak zoete puntpaprika's (2 stuks) 1 dikke plak schouderham (ca. 160 g) 1 prei (in r... bekijk recept »
2 schalen premium biefstuk ((a 2 stuks), op kamertemperatuur) 50 g boter 1 zakje rucola (40 g, biologisch) 3 el olijfolie extra vierge 1 el balsamicoazijn (flesje 250 ml) 50 g Gorgonzola (kaas)1. Bestrooi het vlees met p... bekijk recept »
1 pot Grand'Italia pastasaus carbonara met pancetta 800 g broccoli 700 g gnocchi di patate (pak 500 g) 4 biefstukken 2 el olijfolie 1 snufje zout 1 snufje peper1. Kook de broccoli in water met zout in 6 min. beetgaar. Kook de gnocchi in wa... bekijk recept »
50 g witte rijst 1 el Thaise rode currypasta 2 el olie 200 g kogelbiefstukken 1 mango 75 g waterkers 1 limoen 1 rode peper 2 el sojasaus 2 el vissaus ½ el donkerbruine basterdsuiker 3 bosuien1. Rooster in een droge koekenpa... bekijk recept »
1 ui 3 teentjes knoflook 400 g aardappels olijfolie om in te bakken 500 ml water 1 stronk bleekselderij 1 winterwortel 4 tomaten 400 g linzen uit blik 2 el grove mosterd 1 el maïzena 0.5 bosj... bekijk recept »
4 biefstukken 50 g boter1. Laat het vlees in 30 min. op kamertemperatuur komen. Bestrooi aan beide kanten met peper en zout. 2. Verhit een ruime koekenpan op hoog vuur. Voeg 25 g boter toe. Wacht tot het schuim verdwijnt, de boter heeft dan de jui... bekijk recept »
4 el olijfolie 150 g paddenstoelen seizoenmix 6 mini-biefstuk 1 snufje zout 1 snufje peper 4 el slagroom 2 el bieslook1. Verhit een beetje olie in het gourmetpannetje. Bak de paddenstoelen in 3 min. gaar. Schep ze op een bordje. 2. Verhit weer ... bekijk recept »