1000 recepten met biefstuk
1/2 zakje verse basilicum ((a 15 g), grofgesneden) 1/2 zakje verse koriander ((a 15 g), grofgesneden) 1 teen knoflook 6 eetlepels olijfolie 2 biefstukken (a ca. 150 g) 12 reuzengarnalen (ongepeld (diepvries zak a 450 g),... bekijk recept »
4 biefstukken (op kamertemperatuur) 50 g boter 1 ui (gesnipperd) ½ prei (gewassen) 1 rode paprika (in stukjes) 100 ml wodka (slijter) 1 bekertje zure room (125 ml)1. Bestrooi het vlees met peper en zout.... bekijk recept »
75 g boter (op kamertemperatuur) 2 eetlepels rode port 1 theelepel vierseizoenenpeper (grof gemalen) mespunt kaneelpoeder1. In kom boter tot zachte crème roeren. Port deel voor deel door boter roeren. Pas volgend scheutje toevoegen al... bekijk recept »
olijfolie 4 biefstukken 200 g gorgonzola 300 g spaghetti 1 ui 2 teentjes knoflook 10 gedroogde tomaten 50 g pijnboompitjes 1 bosje basilicum 50 g Parmezaanse kaas Steek de kolen van de barbecue aan en l... bekijk recept »
2 eieren 1 broccoli (in kleine roosjes) 150 g sugar snaps (schoongemaakt) 100 g groene aspergetips 2 struisvogelbiefstukjes (op kamertemperatuur) 1 eetlepel olijfolie met knoflookaroma en chilipeper 1 groene appel (bij... bekijk recept »
1 doos kogelbiefstuk (diepvries, 4 x 125 g) 1 ui 1 bak stoomgroenten sperziebonen (snijbonen, sugar snaps (210 g)) 2 eetlepels olijfolie 2 theelepels vierseizoenenpeper (gemalen) 2 bakken pofaardappels in de schil (met y... bekijk recept »
400 g biefstuk paprikamix 2 sjalotjes 4 teentjes knoflook 0.5 bosje bladpeterselie 100 g roomboter 1 citroen 1 courgette olijfolie om in te bakken 4 aardappels à 150 g Laat de biefstuk op kamertemperatuur... bekijk recept »
1 krop kropsla 2 sjalotjes 4 grote zoetzure augurken 1 theelepel karwijzaad 4 plakjes bacon (iets dikker gesneden) 40 g boter 4 (kogel)biefstukken (a ca. 125 g) zout en (versgemalen) peper ¾ eetlepel bloem 2 dl slagro... bekijk recept »
: 400 gr biefstuk, op kamertemparatuurScheutje olijfolie160 gr gemengde sla 2 appels250 gr kastanjechampignons100 gr grana padano snippers 5 eetl olijfolie 2 eetl balsamicoazijnPeper en zout 2 eetl honing bekijk recept »
320 g Iers biefstuk 50 g groene olijvenmarinade 30 g cherrytomaatjes 10 g knoflook 65 g chorizo 1 snufje zout 1 snufje peper 4 houten spiezen of satéprikkers 1 barbecue1. Schep het vlees in een schaal door de marinade. Dek de schaal af... bekijk recept »