1000 recepten met biefstuk
Voor 4 personen:2 biefstukjes +/- 300 gram100 g bacon (in reepjes gesneden)2 grote uien (in halve ringen gesneden)500 g champignons (of shii take, oesterzwammen, in plakjes gesneden)60 g boter2 eetlepels balsalmico-azijn1 eetlepel kruidenoliesnufje z... bekijk recept »
Voor 4 personen: 80 gram roomboter op kamertemperatuur 1/2 à 1 eetlepel citroensap 1/2 eetlepel gehakte peterselie 1 theelepel gehakte dragonblaadjes 2 theelepels geknipt bieslook peper zout worcestersaus 2 chateaubriands van elk ongeveer 300 gram 2 ... bekijk recept »
700 gr biefstuk extra dun600 gr mengeling van chinese groenten3 eetl zonnebloemolie1,5 eetl honing1,5 eetl azijn4 dl kippebouillon (1 blokje opgelost in 4dl heet water)1 eetl tomatenpuree3 eetl maiszetmeel2,5 eetl ketjap Manis (sojasaus)1 teentje kno... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 kogelbiefstukjes in repen van zon 2 cm dik 25 gram sesamzaadjes 1 teen knoflook 1 dl licht zoute sojasaus 2 eetlepels oestersaus 1 dl limoen of 3/4 dl citroensap 1 dl sesamolie gembersiroop naar smaak 1 eetlepel plantaardige ... bekijk recept »
200 g biefstuk100 g spekblokjes1 krulandijvie4 aardappelen100 g prinsessenbonen35 g pijnboompitten1 el rode wijnazijn0.5 kl graanmosterd3 el notenoliepeperzout1. Schil de aardappelen. Maak de boontjes schoon en breek ze doormidden. Spoel de andijvie ... bekijk recept »
500 g bloemkool300 g biefstuk3 wortelen3 cm verse gember3 el maïskiemolie1 el oestersaus2 el rijstazijn3 takjes korianderpeperzout1. Maak de bloemkool schoon, verdeel ze in roosjes en halveer de bloemkoolroosjes eventueel overlangs. Snij de biefstuk ... bekijk recept »
500 g biefstuk1 el kappertjes2 augurken (in stukjes)2 rode uien200 g witte champignons1 el zachte mosterd1 el ketchup1 kl citroensap1 el extra vierge olijfolieworcestersaus1 el bladpeterselie (gehakt)verse basilicumpeperzout1. Laat de kappertjes uitl... bekijk recept »
4 haas- of kogelbiefstukken4 plakjes parmaham2 eetlepels boter1 eetlepel olijfolie8 sjalotten, geschild en in plakjes4 blaadjes salie2 eetlepels rode port50 gram gorgonzola, op kamertemperatuur, in 4 blokjeskeukengarenaluminiumfolie1. Bestrooi de bie... bekijk recept »
250 gram biefstuk, in dunne repen1 centimeter verse gember, geschild en geraspt2 teentjes knoflook, geperst1 rode peper, in ringetjes1 eetlepel sojasaus2 eetlepels olie1 grote winterwortel, geschrapt2 komkommers1 ui, in parten1 bosje koriander, grof ... bekijk recept »
4 biefstukjes à 125 g3 eetl. olijfoliezoutversgemalen peper4 gele paprika’s, in stukken150 g couscousca. 200 ml kokend water20 g boter1 ui, gesnipperd2 tenen knoflook, geperstca. 250 ml vleesbouillon (van een tablet)2 eetl. fijngehakte p... bekijk recept »