1000 recepten met biefstuk
1. Snijd 250 gram biefstuk in 1 cm dikke plakjes. Marineer ze 15 minuten in 2 eetlepels sojasaus of ketjap manis waaraan 1 theelepel honing en 1 gehakte rode peper, zonder zaadjes, is toegevoegd. Zet 1 in ringen gesneden bosuitje en wokolie op tafel.... bekijk recept »
600 gr Nicola-aardappelen 2 sjalotten 4 el olijfolie 1 koffielepel tijm 1 mespunt nootmuskaar1. - schil de aardappelen zonder ze te snijden, spoel af met water en dep droog met keukenpapier. Rasp ze fijn en meng met de fijngesnipperde sjalotten. K... bekijk recept »
1 potje verse kaas met peper 4 eetlepels Solo Vloeibaar 600 g biefstuk zout 250 g champignons (in vieren) peper 1. Bak de steaks in een pan met de helft van de Solo. 2. Stoof de champignons in een aparte pan met de rest van de Solo. 3. Warm de kaas ... bekijk recept »
1 dl whisky groene peperbolletjes room 1 eetl mosterd 1 eetl ketchup peper en zout 1. Pan van biefstuk deglasseren met whisky en flamberen.2. Room toevoegen.3. Mosterd, tomatenpuree, peper en zout toevoegen. bekijk recept »
500 gr 1 heel stuk kogelbiefstuk (zij lende) 200 gr bulgur 500 ml Warme kippenbouillon 1 Grote witte ui 2 Grote rode uien 2 Groene pepers (heet) 2 Rode pepers (zoet) 8 Middelgrote champignons 1/2 Citroen 2 el Paprikapuree Olijfolie Roomboter Gedroogd... bekijk recept »
200-250 gram in reepjes gesneden biefstuk 1/2 rode,1/2 groene1/2 gele paprika2 grote uienzoutpepersambal 1 theelepelketjap scheutknoflook 1 a 2 teentjes tomatenketchup scheutrijst 2 kopjes Bak de uien en de paprika`s tot ze knapperig tot bijna zacht ... bekijk recept »
250 g kastanjechampignons boter 125 g Boursin Cuisine tomaten en mediterrane kruidenSnij 250 g kastanjechampignons in schijfjes en bak ze kort op een hevig vuur in 1 eetl. boter. Voeg 125 g Boursin Cuisine tomaten en mediterrane kruiden toe. Schep go... bekijk recept »
Voor 2 personen: 240 g gehakte biefstuk (americain) 2 gehakte uien 1 blik sperziebonen of diepvries 240 g rode bonen 200 g chillisaus of andere naar eigen smaak 2 eetlepels tomatenpureeBak het vlees gedurende 8 minuten in een pan met anti-aanbaklaag ... bekijk recept »
Voor 2 personen: 390 kcal per persoon 240 g gehakte biefstuk (americain) 2 gehakte uien 1 blik sperziebonen of diepvries 240 g rode bonen 200 g chilisaus of andere naar eigen smaak 2 eetlepels tomatenpureeBak het vlees gedurende 8 minuten in een pan ... bekijk recept »
Dag 1: Alles van fruit (behalve bananen!) en soep drinken. Verder mag ongezoete thee, koffie of water. Dag 2: Alles van groenten (rauw of gekookt) tot je je dik hebt gegeten. Bladgroenten zijn beter dan andere groenten. GEEN erwten, droge bonen of ma... bekijk recept »