Recepten met biefstuk

1000 recepten met biefstuk

Biefstuk

Biefstuk Bijna iedereen loopt het water in de mond, bij het opstijgen van de heerlijke geur van gebakken biefstuk, in de keuken of op de barbecue. Er zijn verschillende stukken vlees: biefstuk, entrecôte, ossehaas, rib-eye, tournedos, t-bone steak, filet mignon (kleine haasbiefstukjes uit het dunne deel van ossehaas) en chateaubriand.

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shabu Shabu

400 gr biefstuklende of filet (in papierdunne plakjes gesneden) 200 gr shirataki (transparante gelei-achtige mie uit wortelzetmeel van "duivelstong") vervanging: 25 g harasumeso-oen (fijne gedroogde chinese mie uit zetmeel van mungboon) 1 blok tofu... bekijk recept »

Shii-take Risotto

500ml (risotto) rijst 750ml water 1,5 grote zoete uigesnipperd 300gr shii-take 6 a 8 zongedroogde tomaatjesin repen 2 glazen witte wijn 1/8 liter (kook) room veel verse peterseliegesnipperd zoutpeper(of rode pepersaus) 75 gr pijnpitten 2 ZONNATURA gr... bekijk recept »

Risotto Met Struisvogel

1 winterpeen I ui 4 takjes verse selderie 2 eetlepels olijfolie 400g risotto rijst (Lassie) 300ml droge witte Huiswijn (Super) I liter rundvleesbouillon 250g paddestoelenmix zoutversgemalen peper 2 eetlepels boter 400g struisvogel biefstuk Schil de ... bekijk recept »

Chili con carne

Voor 4 personen: 2 rode paprika's, 1 tomaat, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 2 stengels bosui, 250 gram rode nierbonen , 1 biefstuk (ca. 200-300 gram), 50 gram blokjes spek, 1 blokje rundsbouillon, 1 stukje panela (ca. 1cm³), 1 kleine groene (niet-zoete) ... bekijk recept »

Pagina 98 van 100