1000 recepten met biefstuk
2 el roomboter 4 haasbiefstukjes zout en peper ca. 160 gram sjalotjes of zilveruitjes 1 dl port 4 el ijskoude boter 2 tl. citroensap paar takjes peterselie.- Bak de biefstukken op hoog vuur in ca. 1-3 minuten per kant, afhankelijk van de dikte. Best... bekijk recept »
l kg zilveruitjes of sjalotjes, 100 g roomboter, zout en versgemalen peper, 2 theelepels suiker, 5 dl runder- of groentebouillon, 5 dl droge rode wijn, 1/2 theelepel balsamico- of frambozenazijn, 2 theelepels verse tijmblaadjes.Breng op hoog vuur een... bekijk recept »
Reebiefstukjes met romige zuurkoolpuree en gebakken paddestoelenmelange en eigengemaakte wildsaus Voor 4 personen: 500 gr zuurkool 400 gr aardappels [ kruimig ] 1 ui gesnipperd 1 tn knoflook, fijn gesnipperd 40 gr roomboter 1/2 tl paprikapoeder zout ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 à 600 g gepelde biefstuk Royal 16 flinterdunne sneetjes gezouten of gerookt spek 8 zachte gedroogde vijgen 8 gedroogde pruimen brochettestokjes Voor de saus: 5 tomaten 1 ui 2 koffiel. tomatenpuree 2 koffiel. mierikswortel (bokaal... bekijk recept »
voor 4 personen: 400 gram platte rijstnoedels 200 gram taugé 6 in dunne ringen gesneden sjalotten 4 eetlepels fijngesneden verse koriander 200 gram in lange repen gesneden mals rundvlees (runderfilet of biefstuk) Voor de bouillon: 1 3/4 liter on... bekijk recept »
600 g biefstuk 1 blikje ananas 40 g boter (bakboter) peper zout 5 g bloem (tarwebloem) 1 dl wijn (rood) 2 dl vleesbouillon 250 g champignons 50 g amandelschilfers 400 g tagliatelleHet vlees schuin op de draad in reepjes van ongeveer 1 cm dik snijden.... bekijk recept »
600 g biefstuk 1 blikje ananas 40 g boter (bakboter) peper zout 5 g bloem (tarwebloem) 1 dl wijn (rood) 2 dl vleesbouillon 250 g champignons 50 g amandelschilfers 400 g tagliatelleHet vlees schuin op de draad in reepjes van ongeveer 1 cm dik snijden.... bekijk recept »
600 g biefstuk1 blikje ananas40 g boterpeperzout5 g tarwebloem1 dl rode wijn2 dl vleesbouillon250 g champignons50 g amandelschilfers400 g tagliatelle- Het vlees schuin op de draad in reepjes van ongeveer 1 cm dik snijden. De champignons schoonmaken e... bekijk recept »
Voor 8 stuks: 1 stengel sereh (citroengras), fijngesneden 1 tot 2 tenen geperste knoflook 2 tl geraspte gemberwortel 1 tot 2 tl goela djawa (of bruine basterd suiker) 3 el vissaus 250 gr. biefstuk (maar kipfilet kan ook) in reepjes 125 gr dunne trans... bekijk recept »
4 kippenpootjes 4 lamskoteletten 4 varkensschnitzels 3 - 4 eetlepels olijfolie 1 theelepel zout 1/2 theelepel peper wat cayennepeper 1 eetlepel gehakte kruiden (of gedroogd) zoals tijm, rozemarijn, oregano of salie. [color=blue]**Voor het gehakt:[/co... bekijk recept »