228 recepten met entrecote
1 kg. entrecote 3 lente-uitjes 4 teentjes knoflook 5 el. sojasaus 2 el. sesamolie 50 gr. suiker 2 el. sherry 0.5 dl. runderbouillon Peperzwarte Bereidingswijze Voor snel marineren kunt u ook gebruikmaken van kant-en-klare bulkokisaus. Deze geconcentr... bekijk recept »
800 g tussenrib (entrecote) 1 cl arachideolie 0.5 eetlepel citroensap 0.5 cl wijnazijn (wit) 0.25 eetlepel mosterd 2 eierdooiers 30 cl olijfolie (extra vierge) 3 teentjes knoflook peper zout Voorbereiding Peper en zout mengen met citroensapazijn en m... bekijk recept »
2 lepels abrikozenjam ? lepel sojasaus 2 theelepel sambal brandal 2 entrecotes Voorbereiding Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Roer een sausje van de jamsojasaus en sambal. Bereidingswijze Bestrijk het vlees ermee en laat 5 minuten intrekken... bekijk recept »
2 entrecotes van elk ca. 200 gram, zout voor de sinaasappelmarinade:2 sinaasappelen, 3 eetlepels (olijf)olie, halve eetlepel citroensap, 2 theelepels cayennepeper, 4 takjes salie (garnering), 6 blaadjes verse salie, 1-2 teentjes knoflook Snijd eventu... bekijk recept »
1 kg. entrecote 3 lente-uitjes 4 teentjes knoflook 5 el. sojasaus 2 el. sesamolie 50 gr. suiker 2 el. sherry 0.5 dl. runderbouillon Peperzwarte Hulpmiddelen Een kom en een grill met rooster. Hulpmiddelen - Een kom en een grill met rooster. Bereiding... bekijk recept »
2 eieren 3 zure augurken 1 klein potje kappertjes 1 kop mayonaise kopje verse gehakte kruiden kopje koffieroom 4 entrecotes van 200 gr elk 2 eetlepels olie zout vers gemalen zwarte peper. Bereidingswijze Laat de eieren 10 minuten koken. Hak d... bekijk recept »
2 entrecoteselk ca. 350 gram(zie Tip 1) 1 dl(oijf)olie 2 theelepels tijmpoeder peper zout Hulpmiddelen Mes kwastje aluminiumfolie Hulpmiddelen - Mes kwastje aluminiumfolie Voorbereiding Snijd met een scherp mes de eventueel aanwezige verranden van d... bekijk recept »
2 entrecotes 3 tomaten 2 rode uien 3 teentjes knoflook 100 g gewelde abrikozen 2 theelepels chilipoeder 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1 theelepel zwarte peper 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel tomatenp... bekijk recept »
4 entrecotes van elk 150 gram wat zout en wat peper uit de molen 100 gram gram boter 1,5 eetlepel cognac 1 deciliter sterk ingekookte runderbouillon 1,5 deciliter slagroom 1,5 eetlepel groene pepers uit een p; otje of blikje Bereiding: Bak eerst de ... bekijk recept »
250 gm sjalotjes 50 gm boter of margarine 100 gm magere spekblokjes 1 eetlepel(s) bloem 1 takje tijm 300 ml vleesfond (pot ß 380 ml,ah) 200 ml rode bordeaux (bordeauxrouge chate; au haut-maginet1998) 4 entrecotes (ß ca. 125 g) 1 zout 1 (versgemalen) ... bekijk recept »