458 recepten met rosbief
3 limoenen - 2 eetl Thaise vissaus - 2 theel suiker - 1 rode peper - 1 zakje waterkers of veldsla (75 gr) - 2 mango`s - 1 rode ui - 2 snackkomkommers (verkrijgbaar bij AH of in een Oosterse supermarkt) - 100 gram rosbief - 2 eetl pinda`s Dressing roe... bekijk recept »
2 tl mosterd 2 bekertjes creme fraiche (samen 250 ml) 4 wraptortilla's 12 plakjes rosbief 1 zakje slamelange Mosterd en creme fraiche door elkaar mengen. Tortilla′s volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla′s aan 1 zijde met het meng... bekijk recept »
600 gram rosbief. 1 teentje knoflook. 1/2 spaanse peper. 1 theelepel gedroogde oregano. 4 eetlepels balsamicoazijn. 1 eetlepel gembersiroop. 1 eetlepel olijfolie. peper en zout. 400 gram gepelde tomaten uit blik. 2 eetlepels Parmezaanse kaas. 2 eetle... bekijk recept »
1 kg dunne lende Medaille d&primeOr 175 g boter 500 g asperges 2 eierdooiers 1/2 koffielepel citroensap 1/2 bosje peterselie peper en zout Bereidingswijze Verhit 50 g boter in de braadsleebestrooi het vlees met peper en zout en braad het gedurende 15... bekijk recept »
1 kg dunne lende, 175 g boter, 500 g asperges, 2 eidooiers, halve koffielepel citroensap, half bosje peterselie, peper en zout Voorbereiding Verwarm de oven voor op 160?C Bereidingswijze Verhit wat boter in een braadsledekruid het vlees met peper en ... bekijk recept »
4 sneden wit casino 400 gr. rosbief 250 gr oesterzwammen 1 rode paprika 2 uien 1 dl creme fraiche 1 dl bouillon 1/4 l rode wijn (cotes du roussillion o.i.d.) zoutpeper olijfolie Begin met de saus: meng de ui, parika met de wijn en bouillon. Kook dit ... bekijk recept »
1 ui 1 winterwortel 6 el olijfolie traditioneel 1/2 el knoflookpoeder versgemalen peper & zout 800 gram rosbief 250 gram boeren soepgroente 2 tl verse rozemarijnblaadjes 1 el fijngehakte peterselie Verwarm de oven voor tot 225 graden Pel en snipper... bekijk recept »
10 gr gedroogde paddestoelen1 kg aardappelszoutzwarte peper250 gr champignons400-500 gr rosbief8 plakjes ontbijtspek2 el olie2 el brandewijn200 gr slagroom2 el bindmiddel1/4 l melk. Aardappels afgieten en fijnstampen. melk erbij gieten. gehakte padde... bekijk recept »
800 g rosbief 4 uien 2 eetlepels reuzel 5 g bloem (tarwebloem) 0.5 eetlepel kappertjes 2 cl frambozenazijn 0.4 dl wijn (wit/droog) paprikapoeder peper zout Het vlees kruiden met zout en peper. De ui schillen en fijnsnipperen. De helft van de reuzel... bekijk recept »
-1 kg rosbief -zout en peper -3 eetlepels olijfolie -1 uiwortel en tomaat -1 kopje water -1/2 th lepel maizena DE PUDDING: -125 g bloem -1 afgestreken th lepel bakpoeder -2 eieren -1 eierdooier -1/4 l melk -50 g boter of margarine DE PUDDING: -zeef b... bekijk recept »