458 recepten met rosbief
250 g witbroodmix 15 g margarine 1 1/2 dl handwarm water 4 fijngesneden olijven 4 fijngesneden zongedroogde tomaten 1 el tuinkruiden (vers of diepvries) Bereidingswijze: Doe de mix in een beslagkom en voeg de margarine en het water toe. Kneed het geh... bekijk recept »
250 g witbroodmix 15 g margarine 1 1/2 dl handwarm water 4 fijngesneden olijven 4 fijngesneden zongedroogde tomaten 1 el tuinkruiden (vers of diepvries) Bereidingswijze: Doe de mix in een beslagkom en voeg de margarine en het water toe. Kneed het geh... bekijk recept »
1 sjalotje 25 g blanke hazelnoten 2 teentjes knoflook 2 eetl. fijngehakte tuinkruiden (peterselie; , tijm, kervel, bieslook 1 theel. worcestershiresaus 100 g boter 1 eetl. zonnebloemolie 4 tournedos of kogelbiefstukken peper en zout Voorbereiding: S... bekijk recept »
50 gm boter 2 1/2 kg staartstuk of rosbief 750 gm wortelen 750 gm uien, een keer doorgesneden 3 teentjes knoflook, fijngeplet 1 bouquet garni (tijm, laurier, pete; rselie) 1 stengel bleekselderij 1 zout, peper garnituur: 800 gm wortelen, in grove stu... bekijk recept »
500 gram rosbief 2 uien 2 tomaten 3 tenen knoflook uit de knijper 1 theelepel kaneel 2 theelepels kruidnagelpoeder 1 theelepel sambal manis 4 eetlepels ketjap manis 1 eetlepel javaanse suiker of 2 eetlepels bruine suiker Maak de uien schoon. ... bekijk recept »
1.5 kg rosbief2 kg aardappelen2 bosjes jonge wortelen4 eieren (gesplitst)bloem100 g paneermeel200 g amandelpoeder100 ml rode wijn100 ml marsala200 ml bruine fond100 g boter8 el olijfoliepeperzout1. Kook de aardappelen gaar. Pureer ze met de eidooiers... bekijk recept »
1 kg varkensgebraad100 g wit brood (oud, zonder korst)100 ml melk (lauw)50 g gedroogde abrikozen1 onbehandelde sinaasappel50 g pijnboompitten1 el basilicum (gehakt)paneermeel4 el sesamolie2 uien2 wortelen200 g knolselder400 ml kippenbouillonsojasausm... bekijk recept »
Voor de bouillon: 2 1/2 liter water een snufje zout bladeren van witte selderij + 1 wortel 1 ui 1 blokje kippe- of visbouillon 1 theelepel zout groen van 2 selderijtakjes 5 peperbolletjes Voor de fondue: 4 X 100 gr zalmfilet 4 X 100 gr lottefilet V... bekijk recept »