Recepten met rosbief

458 recepten met rosbief

Rosbief

Rosbief Rund: Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende.

SATE VAN RUND MET PINDASAUS

15 cl kokosmelk 3 eetlepels limoensap olijfolie met piment peper en zout 150 g pindakaas 600 g rundvlees (rosbief of fonduevlees) 1 koffielepel sambal 2 eetlepels sojasaus 1. Snij het vlees in blokjes, maar niet te klein. Steek ze op brochette... bekijk recept »

Saté van rund met pindasaus

15 cl kokosmelk 3 el limoensap olijfolie met piment peper en zout 150 gr pindakaas 600 gr rundvlees rosbief of fonduevlees 1 kl sambal 2 el sojasaus 1. Snij het vlees in blokjes, maar niet te klein. Steek ze op brochettestokjes en strijk ze aan a... bekijk recept »

Eenvoudige en snel te maken Carpacciohapjes

1 komkommer 100 gr dunne plakje carpaccio, rosbief of "vochtig"rookvlees 100 gr kruidenkaas ( boursin) 1/2 citroen 25 gr vers geraspte pecorino 1 el extra vierge olijfolie 15 gr geroosterde pijnboompitjes versgemalen peper 1. Serveer deze smakeli... bekijk recept »

Rundstoofvlees à la Rontje

voor 5 à 6 personen: 1,5 kg rundstoofvlees, boter, peper en zout, 2 grote uien, 1 fles bruin zoet tafelbier (pieudboeuf ), een kruidentuiltje ( paar takjes peterselie samengebonden met 2 takjes verse tijm, 3 blaadjes verse salie en 3 blaadjes laurie... bekijk recept »

Geroosterde Lendebiefstuk Met Provencaalse Kruiden

800 g rosbief 12 peperkorrels 8 theelepels Provencaalse kruiden 4 cl olijfolie (extra vierge) 1 theelepel citroensap zeezout Bereidingswijze De peperkorrels pletten. In een diepe schaal de helft van de Provencaalse kruiden mengen met de olijfoliehet ... bekijk recept »

Shogu Yaki

400 gr rosbief of varkensfilet 3-4 eetlepels Japanse sojasaus 1 eetlepel suiker 1 eetlepel kookwijn 1 eetlepel zoete rijstwijn (mirin) een stukje verse gember van 2 cm Japanse roze gember Bereidingswijze Vraag de slager om het vlees in 2-3 mm dunne l... bekijk recept »

Pho

2 groepen: eerst dat wat de hele tijd meetrekt in de soepdan dat wat op het laatste moment wordt toegevoegd. Groep 1: soepvleesbv runderkrabossestaartklapstukmergpijpetc. Dan een heleboel sjalotjes en een paar stukjes gember (dit even laten blakeren ... bekijk recept »

STEAK AND KIDNEY PIE

225 g lam'skalf's of runderniertjes in blokjesschoongemaakt van witte vet en weefsel binnenin (kan eventueel runderkip of varkenslever als plaatsvervanger voor niertjes gebruikt worden) - 700 g rosbief of bieflappenin blokjes van 2x2 cm - 2 e olie - ... bekijk recept »

Russische Boeuf Stroganoff

2 uien 600 gr ossehaas of rosbief,br> 1 bakje champignonsfijn a 250 gr 50 gr boter of margarine zoutpeper 1 theelepel paprikapoeder 1 eetlepel bloem 1 eetlepel tomatenpuree 1 theelepel bouillonpoeder 1/2 dl wodka (slijter) 2 dl droge witte wijn 1 bek... bekijk recept »

Boeuf Stroganoff

600 gram rosbief/ossehaas1 rode paprika150 gram champignons4 sjalotjes1 teentje knoflook1.5 eetlepel paprikapoeder1 eetlepel tomatenpuree1 eetlepel bloem1.5 dl. runderbouillon2 dl. creme fraiche0.75 dl. wodkapeperzoutworcestershiresausboterpeterselie... bekijk recept »

Pagina 44 van 46