Recepten met rosbief

458 recepten met rosbief

Rosbief

Rosbief Rund: Rosbief is altijd een groot stuk vlees met soms een heel dun vetlaagje, gesneden van de dikke lende.

Piraten-spiesjes

375 gram ossenhaas of dik rosbief 1 mespunt gemalen witte peper 3 kleine uien 3 kleine ingemaakte maiskolfen 1 rode paprika 1 gele paprika 2 eetlepels plantaardige olie 1 afgestreken theelepel zout Spoel het vlees onder koud water af en dep het met e... bekijk recept »

Carpaccio

1 zakje gemengde sla (lollo rossobiondarucolaeikenblad)2 porties carpaccio van ossehaas (of rosbief)1 blikje artisjokhartenenkele blaadjes verse basilicumlente uipijnboompittenknoflookolie (olijfolie met knoflook)olijfolietruffeloliegroene pestobalsa... bekijk recept »

Italiaanse Runderreepjes Met Basilicumaardappeltjes

400 gr. runderreepjes (magere bieflappenrosbief)2 theel. Ital. keukenkruiden3 el. olijfolie500 gr. vastkokende aardappelen2 sjalotjes of 1 ui2 teentjes knoflook1 el. groene pesto400 gr. tomaten150 gr. olijven zonder pit1 el. kappertjes1 el. balsamico... bekijk recept »

Vitello Tonnato

1 blik tonijn op olie 1 teentje knoflook 2 ansjovisfilets (blik) 2 eetl. mayonaise 2 eetl. sour cream versgemalen peper 1 eetl. citroensap 250 gr. kalfsrosbief (iets dikke plakken) kappertjes wat eikebladsla Laat de tonijn uitlekken. Pel en pers de k... bekijk recept »

Gestoofd rundvlees

50 g boter 2.5 kg staartstuk of rosbief 750 g wortelen 750 g uien, een keer doorgesneden 3 teentjes knoflook, fijngeplet 1 bouquet garni (tijm, laurier, peterselie) 1 stengel bleekselderij Zout Peper Garnituur 800 g wortelen, in grove stukken 24 klei... bekijk recept »

Rundvlees met krieltjes en groenten

750 g rosbief1.5 l groentebouillon (of kippenbouillon)1 ui (met 3 kruidnagels erin geprikt)1 kruidenboeket6 krieltjes (gehalveerd)350 g wortelen (in staafjes)200 g knolselder (in staafjes)4 preien (in staafjes)350 g prinsessenbonen1 el olijfoliefleur... bekijk recept »

Tataki van rund, salade van vergeten groenten

800 g rosbief olijfolie2 El vijfkruidenpoeder ½ zwarte radijs, in reepjes1 paarse wortel en 1 gele wortel, in reepjes ¼ knolselderij, in reepjes teriyakisaus geroosterde sesamzaadjes koriander munt zout, peper Voor de marinade: 2 El mirin2 El rijstaz... bekijk recept »

Rosbiefrolletjes met courgette

1. Snijd 1/2 of 1 kleine courgette in luciferdunne reepjes. Giet er in een zeef kokend water over, schud op, laat uitlekken en afkoelen. Bestrijk 100 gram rosbief in plakjes of 4 rosbieflapjes à la minute met currypasta. Verdeel de courgettereepjes e... bekijk recept »

Gesmoorde lente-ui met pijnboompitten

25 gram boter2 eetlepel olijfolie2 bosje lente-/bosui50 milliliter groente- of kruidenbouillon50 milliliter witte wijn4 eetlepel pijnboompitten2 eetlepel gehakte verse oregano75 gram geraspte parmezaanse kaas25 gram boter2 eetlepel olijfolie2 bos... bekijk recept »

Blauwe kaassalade met blauwe bessen en rauwe ham

2 eetl. pijnboompitten75 g rucola of veldsla125 g blauwe kaas (Roquefort of Danablue)150 g rauwe ham, in plakken200 g blauwe bessenvoor de dressing:5 eetl. olijfolie2 eetl. rodevruchtenazijn1 theel. honingzoutversgemalen peper1. Rooster de pijnboompi... bekijk recept »

Pagina 42 van 46