458 recepten met rosbief
800 g rendiergebraad, 1 bosje rapen, 12 zilveruitjes, 2 blaadjes laurier, 50 g aalbessengelei, 1 dl wildbouillon, 75 g boter, suiker, zout en peper Kruid het gebraad met peper en braad het ongeveer 30 minuten in de hete oven (rendiergebraad vergt ong... bekijk recept »
12 schijven ananas op siroop,2 rode paprika's,5 dl olijfolie,8 sneetjes rookspek,2 uien,peper en zout,rozemarijn,800 g rosbief Snijd het vlees in blokjes en doe ze in een slakom. Overgiet met olijfolie, en voeg peper, zout en rozemarijn toe. Goed men... bekijk recept »
Circa 250 gram biefstuk/rosbief100 ml. droge sherry150 ml. runderfond2 teentjes knoflookoliepeper2 eetlepels oestersaus1 eetlepel ketjap manis1 prei1 rode paprika150 gram champignons. Verhit wat olie in een pan en bak het vlees op hoog vuur in korte ... bekijk recept »
3 pond rosbief aan een stuk. Voor de marinade: 1 blikje cider1 laurierblaadje1 theel.kaneel1 theel. all spice1 theel. kruidnagelpoeder1 theel. peper1½ theel. zout Voor de saus: 1 bekertje creme fraichezelfde hoeveelheid yoghurt en ook mayonaise... bekijk recept »
400 g runderreepjes (magere bieflappenrosbief) 2 tl Ital. keukenkruiden 3 el olijfolie 500 g vastkokende aardappelen 2 sjalotjes of 1 ui 2 teentjes knoflook 1 el groene pesto 400 g gep. tomaten 150 g olijven zonder pit 1 el kappertjes 1 el balsami... bekijk recept »
700 g Rosbief in plakken van 1,5 cm, 2 uien (260 g), 2 el. meel, 3 aardappelsvastkokend (300 g), 1 winterprei (300 g), 3 el. Duitse Goudageraspt, 1 el. olijfolie, 80 ml slagroom, 180 ml bruine kalfsfond, 2 cl Cognac, 2 tl. groene peperkorrels, tijm, ... bekijk recept »
3 uitgeperste teentjes knoflook 3 geraspte kemirienoten stukje santen van 1 cm. zout peper 3 eetl. ketjap 3 eetl. water 2 eetl. citroensap 2 eetl. arachide-olie 500 gr. in blokjes gesneden rosbief of kipfilet Hulpmiddelen Vijzel / bbq / gri... bekijk recept »
Boerenmik krentenmik wittemik kaas vleeswaren zoetzure augurkjes zilveruitjes plakjes tomaat plakjes komkommer sla zoet beleg Echte boter, lekkere kazen en nog veel meer. Uiteraard hoort er bij brood beleg. Verse roomboter is in ieder geval onmisbaar... bekijk recept »
- 500 gram rosbief - 2 teentjes knoflookgesnipperd - 1 eetl. fijngehakt rozemarijnblaadjes - versgemalen peper - (zee)zout - 2 eetl. zonnebloemolie - ? dl. droge witte wijn - 1 sjalotgesnipperd - 1 rode peperontzaad en gesnipperd - 2 ? mayonaise - 1 ... bekijk recept »
250 ml rode port 250 ml droge witte of rode wijn biefstuk of rosbief 3 eetlepels koude boter 1 eetlepels olijfolie 2 eetlepels balsamicoazijn eventueel wat aardappelmeel en wat wijn om te binden Braad of bak het vlees op de gebruikelijke manier i... bekijk recept »