458 recepten met rosbief
per persoon ca 100 gram biefstuk of malse rosbief of dikke lende. 1 citroen kopje olijfolie extra vergine peper en zout van de molen stuk verse parmenzaanse kaas per bord een theelepeltje kleine kappertjes per persoon een toefje gemengde saladegedre... bekijk recept »
400 g runderreepjes (magere bieflappenrosbief) 2 tl Ital. keukenkruiden 3 el olijfolie 500 g aardappels 2 sjalotjes of 1 ui 2 teentjes knoflook 1 el groene pesto 400 g gep. tomaten 150 g olijven zonder pit 1 el kappertjes 1 el balsamicoazijn 1 potj... bekijk recept »
375 gr ossehaas of dikke rosbief peper 3 uien 3 kleine ingemaakte maiskolfjes 1 rooie en 1 gele paprika 2 el olie 1 afgestreken thl zout Spoel het vlees af en maak het droog met keuken papier snijd dit in 15 blokjes en bestrooi dit met peper schil en... bekijk recept »
500 gr rosbief of magere runderlappen1 l water2 tl zout4 teentjes knoflookfijngehakt1 grote rode chilipeperin ringenof 2-3 grof gemalen gedroogde chilipeperseen stukje verse laoswortel van 2 cmfijngehakt4 tl grof gehakte palmsuiker2 tl gedroogde garn... bekijk recept »
Voor wijnbouillon: -1,5 fles rode wijn (bordeaux-2 dl. water-1/4 winterwortel-1 prei-5 takjes peterselie-2 theel. paprikapoeder-1,5 vleesbouillontablet.Vlees: -Ossehaas-varkenshaas-rosbief (hoeveelheid afhankelijk van aantal personen)Bijgerechten: -c... bekijk recept »
# 1 bakje Tauge van 200 gram. # 1 klein rood pepertje. # sap van 1 halve citroen. # 1 a 2 eetl vissaus. # 1 a 2 theel suiker. # 2 a 3 eetl zoete ketjap. # 1 bosje verse koriander. Hulpmiddelen # Mesje. # Snijplankje. # Slaschaal. # Slacouvert. # Sla... bekijk recept »
600g steak of rosbief 1 vol t zout 1/2 t peper 6 e mosterd ijsbergsla 1 grote augurk in plakjes 1 tomaat in plakken 6 e tomatenketchup witte bolletjes 1. Maal rundvlees in molen. 2. Voeg zout en peper toe. 3. Maak er 6 platte hamburgers van en bak ha... bekijk recept »
-750 g rosbief (platte gedeelte) -zoutverse zwarte peper1/2 th lepel mosterd DE VULLING: -3 uien (fijnhakken) -30 g boter -40 g broodkruim -peterselie -1 ei zoutwitte pepergeraspte nootmuskaat VERDER: -50 g vet spek -100 g ontbijtspek (kleine blokjes... bekijk recept »
11/2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte2 el cognaczoutpeper50 g boter2 uiengesnipperd350 g grotchampignonsgesnipperd1 pakje bladerdeeg ontdooid175 g eendepate2 eieren losgeklopt. voor de saus: 1 kleine ui fijngesneden50 g boter125 grotchampign... bekijk recept »
300 g mager mals rundvlees (bv. ossehaas of rosbief)zeer dun gesneden300 g kastanjechampignons in dunne plakkenzoutpeper5 el olijfolie200 g kerstomaatjes in vieren100 g gemengde sla (rucola en veldsla)1 el citroensapzoutversgemalen pepevlokjes parmez... bekijk recept »