458 recepten met rosbief
2 plakjes bladerdeeg (of meernaar eigen keuze). rosbiefrauwe hamgerookte zalmof eigen keuze, zeezoutsesamzaad Snijd de bladerdeeg in dunne repen van 1,5 cm. draai ze iets, zodat er een leuke vorm ontstaat. Leg de repen op de bakplaat en bestrooi ze m... bekijk recept »
Kilo rosbief halve pot zwarte bonen-knoflooksaus (bijv. lee kum kee) Hulpmiddelen Scherp mesnatgemaakte sateprikkers Hulpmiddelen - Scherp mesnatgemaakte sateprikkers Voorbereiding Vlees in blokjes snijdenmarineren in zwarte bonensauseen uur buiten ... bekijk recept »
500 g rosbief in grote dobbelstenen gesneden 2+1/2 e citroensap 1 uigeraspt 1 teentje knoflookfijn 1/2 tot 1 t cayennepeper (volgens eigen smaak) 1 t bruine suiker mespunt kruidnagelpoeder zout 1. Meng vlees met alle ander ingrediënten en laat v... bekijk recept »
1 bos raapstelen- 2bosuitjes- 1/4 komkommer- 4 wraptortilla's- 4 eetlepels mayonaise- 100 gr rosbief - 75 gr wortelmix( groenteman)- 80 gr roomkaas ( naar keuze)- 1/2 bakje alfalfa. Verwarm de tortilla′s volgens de aanwijzing op de verpak... bekijk recept »
1 bos raapstelen 2 bosuitjes 1/4 komkommer 4 wraptortilla's (Casa Fiesta) 4 eetlepels mayonaise 100 gr rosbief 75 gr wortelmix ( groenteman) 80 gr roomkaas ( naar keuze) 1/2 bakje alfalfa Verwarm de tortilla′s volgens de aanwijzing op d... bekijk recept »
300 g mager mals rundvlees (bijvoorbeeld ossehaas of rosbief), zeer dun gesneden 300 g champignons, in dunne plakken Zout Peper 5 eetlepels olijfolie 200 g kerstomaatjes, in vieren 100 g gemengde sla (rucola en veldsla) 1 eetlepel citroensap Zout Ver... bekijk recept »
200 g rosbief 1 cl balsamicoazijn zout 7 cl olijfolie (extra vierge) peper 2 stronkjes witloof 4 sneetjes wittebrood 6 theelepels ansjovispuree 50 g boter (roomboter) 1 theelepel citroensapHet vlees een half uurtje in de diepvries leggen. De azijn m... bekijk recept »
200 g rosbief 1 cl balsamicoazijn zout 7 cl olijfolie (extra vierge) peper 2 stronkjes witloof 4 sneetjes wittebrood 6 theelepels ansjovispuree 50 g boter (roomboter) 1 eetlepel citroensapHet vlees een half uurtje in de diepvries leggen. De azijn me... bekijk recept »
taartschotel (gewoon of silicone, maar silicone wel eerst op een ovenplaat zetten om te voorkomen dat hij dichtklapt als je hem opneemt) 2 peren - geschild en in fijne halve schijfjes gesneden enkele aardappels (geen bloemige) eigeel (optioneel) pepe... bekijk recept »
4 plakken a 200 gr. rundvlees (rosbief) 60 gram doorregen spek 2 uien 1 augurk mosterd zout peper paprikapoeder 2 eetlepels reuzel soepgroenten 1,25 dl vleesbouillon 1-2 eetlepels creme fraiche cognac (naar smaak) De plakken vlees plat sl... bekijk recept »