458 recepten met rosbief
2aubergines6el.gekruide olie(italiaans)75gr.rucola14 plakken rosbief14 groene knoflookolijvenpeper Hulpmiddelen Oven op grillstand. cocktailprikkers.body{background:url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20050205034901.jpg)... bekijk recept »
1 kop geschilde, gekookte en gehakte zucchini 1 ontpitte en in stukjes gesneden avocado 1 eetlepel gesnipperde ui 1/2 theelepel chilipoeder 2 eetlepels olie 2 eetlepels azijn 1/4 theelepel zout 16 plakken rosbief Slabladen 3 hardgekookte eieren 8 rad... bekijk recept »
voor de limoenmayonaise:1 eidooier1 theelepel fijne mosterd1 eetlepel limoensap1 theelepel limoenrasp150 milliliter zonnebloemolieVoor de sandwich:8 sneetje (zuurdesem)brood4 blaadjes kropsla, gewassen en gedroogd4 eetlepels alfalfa of taugé20... bekijk recept »
1 teentje knoflook 1 eetlepel tomatenketchup 100 gram tomaten 2 eetlepel Becel pro-activ 1 geroosterde paprika uit pot 1 kwart komkommer 0,5 klein Turks brood 8 plakken rosbief 2 eetlepel fijngesneden muntblaadjes 1. Snijd de tomaat in kleine bl... bekijk recept »
1 stengel bleekselderij1 kwart rode paprika 1 kwart gele paprika1 kwart venkelknol 2 x authentiek gegrilde rosbief 1 handje rucola100 gr blauwe kaaszeezout en zwarte peper1 handje kappertjes1 citroen 1 scheut olijfolie extra vergine 1. Snijd de bleek... bekijk recept »
6 plakjes roggebrood of ander brood naar keuze, dungesneden300 gr rosbief, in dunne plakjes1 tl bladpeterselie, fijngesnipperd1 tl basilicum, fijngesnipperd1 kwart tl tijm, fijngesnipperd1 tl kappertjes, fijngehakt1 tl augurk, fijngehakt1 kwart ui, g... bekijk recept »
1 rosbief (800 g)0.5 savooikool (geschaafd)1 kg aardappelen (geschild, in stukken)0.5 kg uien (zoet, in fijne partjes)100 ml vleesbouillon2 el witte wijnazijn1 el suikerboterolijfolienootmuskaatpeperzout1. Hou de rosbief warm onder aluminiumfolie. De... bekijk recept »
200 g rosbief (in plakjes)2 stronkjes witloof50 g walnoten (gehakt)1 takje witte druiven (pitloos)150 g rucola4 el rozijnen3 el mayonaise1 kl graanmosterd1 kl honing1. Halveer de druiven. Maak de witloofblaadjes los. Meng alles met de rucola. 2. Maak... bekijk recept »
12 plakjes rosbief2 groene paprika's2 wortelen80 g enokitake (kleine Japanse paddenstoelen)50 g yoghurt2 el mayonaise2 el room1 el scherpe mosterdzoutuit de molen peper1. Spoel en halveer de paprika’s, verwijder zaadjes en zaadlijsten. Snij ze ... bekijk recept »
? 3 sjalotten ? 3 stengels bleekselderij ? 1 winterwortel ? 3 eetlepels zonnebloemolie ? 100 g risottorijst ? 1 zakje ossenstaartsoep (64 g) ? 1 bakje cherrytomaten (250 g) ? 200 g rosbief (plakjesvleeswaren) Sjalotten pellen en snipperen. Ble... bekijk recept »