1000 recepten met rundergehakt
- 2 hardgekookte eieren - 1 pond rundergehakt - 2 a 3 grote uien - 1 teen knoflook - 2 doosjes champignons - 3 kruidnageltjes - 2 blaadjes laurier - evt. peper en zout - ketjap of worchestersaus naar smaak - 1groot blik tomatenpuree Van het gehakt d... bekijk recept »
100 g ui zeer fijn gesneden2 zeer fijn gesneden rode pepertjes2 el zeer fijn gesneden peterselie700 g varkensgehakt300 g rundergehakt1 teen knoflook uitgeperst1/2 el zwarte peper1 el aromapoeder (Vegeta)zoutzonnenbloemoliebekertje creme fraiche of ka... bekijk recept »
500 g Rundergehakt (eventueel gekruid) 2 Uien 1 blik Tomatenblokjes 1 potje Sperciebonen 1 groot blikje Tomatenpuree Knoflook-basilicumolie Ketjap Zout en peper Verhit de olie in de pan, fruit de ui en rul daarin het gehakt. Voeg de tomatenpuree toe,... bekijk recept »
1 (rode) uiengrof gesneden 1/2 eetlepel korianderzaadjes mespunt komijnpoeder 500 gr mager rundergehakt 1 ei beschuit of paneermeel naar behoefte zout en peper naar smaak 1 a 2 eetlepels gedroogde rozemarijn 4 tomaten (eventueel van vel ontdaan) 1 t... bekijk recept »
750 gr aardappelschijfjes(koelvak AH, 1 1/2 ons gerookt spek, pond rundergehakt, zoutpeper, paprikapoeder, blikje tomatenpuree (groot), pond zuurkool, 1 dl appelsap, 2 appels, 15 jeneverbessen, 250 ml slagroom, 2 of 2,5 dl creme fraiche Schotel in 3 ... bekijk recept »
2 el olie3 ons rundergehaktzoutpeperfles tomatensaus Gran Italiablik gepelde tomaten in grote stukkenpakje bechamelsaus Gran Italia (of zelf maken)5 dl melk100 gr geraspte kaas250 gr lasagna450 gr diepvriesspinazie al la cremeontdooid1 mozzarella in ... bekijk recept »
750 gm rundergehakt 1 theelepel(s) zout 1/2 theelepel(s) vleeskruiden 1 eetlepel(s) venkelzaadjes 1/2 theelepel(s) salie 1 snufje peper 1 snufje knoflookpoeder Meng alle ingrediënten goed door elkaar en kneed het gehakt in rolletjes of vorm er vleesk... bekijk recept »
2 hamburgers van rundergehakt 2 el vloeibare margarine 300 g sperziebonen taugé sambal 100 g zilvervliesrijst 4 tomaten Bereiding: De hamburgers bruin bakken in vloeibare margarine. De sperziebonen wokken met taugé. Beetje sambal aan de sperziebone... bekijk recept »
2 hamburgers van rundergehakt 2 el vloeibare margarine 300 g sperziebonen taugé sambal 100 g zilvervliesrijst 4 tomaten Bereiding: De hamburgers bruin bakken in vloeibare margarine. De sperziebonen wokken met taugé. Beetje sambal aan de sperziebone... bekijk recept »
750 gm rundergehakt 1 theelepel(s) zout 1/2 theelepel(s) vleeskruiden 1 eetlepel(s) venkelzaadjes 1/2 theelepel(s) salie 1 snufje peper 1 snufje knoflookpoeder Meng alle ingrediënten goed door elkaar en kneed het gehakt in rolletjes of vorm er vleesk... bekijk recept »