Recepten met runderlappen

534 recepten met runderlappen

Runderlappen

Runderlappen Rund: Prachtig vlees om te braden, heeft langere tijd nodig om gaar te worden op een laag vuur.

Boeuf Bourguignon

750 g runderlappenpeper/zout250 g champignons3 el zilveruitjes2,5 dl rode wijn1 bouillonblokjetakje tijmlaurierblaadje1 el gehakte peterselie Vlees in een romertopf , champignons erop en de zilveruitjes verspreiden. Hierover de wijn schenken. bouillo... bekijk recept »

Marokaans Stoofpotje

750 gram runderlappen.2 eetlepels bloem.1 grote ui.2 teentjes knoflook.1 sinaasappel.1 eetlepel boter.2 eetlepels olijfolie.500 gram tomaten.1 theelepel kaneel.1 theelepels tijm.1 laurierblaadje.vloeibare bouillon rundvlees van Maggi. Verhit de boter... bekijk recept »

Hachee

500 gr. doorregen runderlappen zoutpeper 4 uien 1 vleesbouillontablet 75 gr. boter of margarine 30 gr. bloem 2 laurierblaadjes 4 kruidnagels 1 theelepel suiker 1-1/2 eetlepel appelstroop 4 eetlepels azijn 2 tl maïzena Voorbereiding Runderlappen i... bekijk recept »

Suddervlees Oeroeg

1 kg magere runderlappen50 g boter2 uien4 teentjes knoflook1 citroen2 dl sambal ketjap11/2 tl djintensnuf kaneel3 el geraspte kokosbosje selderijblad. Laat het geheel, na goed omgeschept te hebben, ongeveer 4 uur op een piepklein pitje sudderen, op e... bekijk recept »

Griekse Stifatho

3 eetlepels [olijf]olie, 600 g magere runderlappenin blokjes gesneden, zout en peper 1 zakje sjalottengepeld2 teentjes knoflookgepeld en gehakt, 1 blik gepelde tomaten400 ml, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1 dl rode wijn, 1 eetlepel honing, 2 laurierblaa... bekijk recept »

Wiener Goulash

1 kilo magere runderlappen 100 gram rondvet 1 kilo uien in ringen 1/2 liter runderbouillon 3 eetlepels tomatenpuree 1 thl. marjolein 1 thl. gemalen kummel 1 1/2 thl. paprikapoeder mild snippers citroenschil 2 tenen knoflook zout en peper Snijd h... bekijk recept »

Smoor Van Rundvlees

3 ons magere runderlappen - 2 tenen knoflook - 2 sjalotten - citroensap - zout en peper - nootmuskaat - scheut ketjap manis. Ruim twee uur laten sudderen op laag vuur. Af en toe eens kijken hoe het ermee is en of er nog wat water bij moet. bekijk recept »

Stoofschotel Van Vlees En Zuurkool

3 gedroogde paddestoelen1 grote ui200 g magere runderlappen200 g hamlappen200 g saucijsjes50 g boter100 g spekreepjes750 g zuurkool100 g gedroogde pruimen2 dl vleesbouillonzoutversgemalen pepr Streekgerechtrecept Stoofschotel Van Vlees En Zuurkool... bekijk recept »

Goulash

750 gram magere runderlappen 2 uien 50 gram ontbijtspek 50 gram boter 2 teentjes knoflook 1 eetl milde paprikapoeder 1 eetl pikante paprikapoeder 1 volle theel karwijzaad (Silvo) 1 theel marjolein 1 vleesbouillontablet 1 rode en 1 groenepaprika 4 gro... bekijk recept »

Thais Rundvlees

2 runderlappen rode curry pasta kokoscreme ui knoflook thaise vissaus bruine basterd pandan rijst groentenbouillonblokje gemengde salade -snij de ui in ringen en de knoflook fijn -verhit een beetje olie in de pan -peper en zout het vlees -fruit de ui... bekijk recept »

Pagina 17 van 54