534 recepten met runderlappen
1 kilo runderlappen150 gram ghee3 uien6 tenen knoflook2 ? tl koriander2 tl kurkuma2 ? tl gemberpoeder2 tl komijn3 tl chilipoeder3 tl garam masala1 tl zout2 tl zwarte peper3 dl water. Leg nu het vlees terug in de pan En roer tot alles bedekt is met de... bekijk recept »
250 - 300 gram magere runderlappen in blokjes1 p? el wijnazijn1 ? el kerriepoeder2 teentjes knoflook2 tl gemberpeoder1 klein laurierblad1 tl ketoembar1 tl kaneelcayennepeper1 ? el boter1 uisambal1 ? dl volle yoghurt200 gram snijbonen1 groene paprika1... bekijk recept »
600-700 g magere runderlappenin blokjes zout peper 50 g boter of margarine (of reuzel) 5 grote uienin dunne ringen 1 teentje knoflookfijngesneden 2 el bloem 3/4 - 1 liter vleesbouillon 2 kruidnagels 2 blaadjes laurier 1-2 el azijn Bestrooi het vlees ... bekijk recept »
Ca. 500 gr (doorregen) runderlappen of sucadelappen scheut olijfolie ca 50 gram boter 3 kleine (rode) uien 2 teentjes knoflook 2 eetlepels mosterd scheutje (balsamico)azijn 1 theelepel rozemarijn 1 theelepel thijm 3 laurierblaadjes 1 flesje bokbier o... bekijk recept »
500 gr rosbief of magere runderlappen1 l water2 tl zout4 teentjes knoflookfijngehakt1 grote rode chilipeperin ringenof 2-3 grof gemalen gedroogde chilipeperseen stukje verse laoswortel van 2 cmfijngehakt4 tl grof gehakte palmsuiker2 tl gedroogde garn... bekijk recept »
2 uien 2 teentjes knoflook 1 tl sambal oelek 1 el gemalen mosterdzaad 1 tl suiker 750 g doorregen runderlappen 3 el olie 2 el ketjap 2 el azijn zout In een braadpan olie verhitten. Bak het vlees in ca. 10 minuten bruin. Schep het uit de pan op een bo... bekijk recept »
500 gram rundvlees b.v sucadelappen of doorregen runderlappen3 grote uien of 5 kleinere uien2 laurierblaadjes4 kruidnagels1 zakje vleesjus. Smelt een klontje boter in de pan en bak daarin de uien. Laat ze zachtjes glazig worden. Schep er een lepel ju... bekijk recept »
800 gram runderlappen of sukadelappen 2 eetlepels bloem 1 eetlepel paprikapoeder 50 gram boter 1 eetlepel (olijf)olie 2 uiengrof gesneden 200 gram in blokjes gesneden groenten (paprikawortelknolselderij) 2 teentjes knoflookgrof gesneden 1 eetlepel ge... bekijk recept »
Margarine8 middelgrote aardappels250 gr. spekjes500 gr. runderlappen4 winterpenen4 uienpeperzoutpeterselie4 eieren Bak het rundvlees aan in de margarine tot het mooi van kleur is. Voeg de uien winterpeen en aardappels toe. laat dit alles op een laag ... bekijk recept »
1 kilo runderlappen (stoofvlees) in plakken van ca. 5 cm. - 500 ml witte wijn - 2 el cognac - 3 el olijfolie - 2 laurierbladen - 4 tenen uitgeperste knoflook - 2 el fijngesneden verse tijm - zout - versgemalen zwarte peper - 125 gram doorregen gerook... bekijk recept »