534 recepten met runderlappen
600 g kalfslappenzoutversgemalen peper50 g boter of vloeibaar bakproduct6 sjalotjes, in vieren of in partjes40 g bloem300 ml witte wijn1 potje kalfsfond (380 ml)2 laurierblaadjes1 courgette, in dikke halve plakjes100 ml kookroom2 eetl. grove mosterd1... bekijk recept »
750 g magere runderlappen2 eetl. balsamicoazijn3 eetl. olijfoliezout en versgemalen peper2 theel. gedroogde oregano200 ml gezeefde tomaten (pakje)150 ml bouillon (van tablet)100 ml rode wijn8 sjalotjes, gepeld en gehalveerd4 tomaten, in parten2 teent... bekijk recept »
1 citroen1 ui, fijngesnipperd2 theel. geraspte gemberwortel1,5 eetl. kerriepoeder2 teentjes knoflook, geperstzout en versgemalen peper750 g runderlappen of riblappen, in grove repen of blokken2 eetl. wokolie of arachideolie200 ml kokosmelk (pakje of ... bekijk recept »
4 eetl. olijfolie of arachideolie1 kg magere runderlappen, in blokken van 5 cm1 sinaasappel2 teentjes knoflook, gehakt2 uien, gesnipperd1 winterwortel, geschrapt en in plakken van 1 cm1 stengel bleekselderij, in boogjes2 laurierblaadjes2 eetl. gehakt... bekijk recept »
Pond speklapjes pond runderlappen (met randje vet) pond varkenslappen 3 teen knoflook 1 rode paprika 1 groene paprika 2 uien pond tomaten 1 venkelknol (hoeft niet) blik wortel/doperwten (evt. wortel vers) blikje spersiebonen (evt. vers) blik bruine b... bekijk recept »
? 250 g sjalotjes ? 75 g boter of margarine ? 700 g doorregen runderlappen (Greenfields) ? zout ? peper (versgemalen) ? 4 dl rode Bordeaux ? 1 vleesbouillontablet ? 3 takjes tijm ? 2 laurierblaadjes ? 25 g bloem Bereidingswijze Sjalotjes pe... bekijk recept »
1 kilo magere runderlappen ongeveer ruim 2 kilo uien of 2 kilo gesnede uien zout peper laurierblad of laurierpoederklein scheutje azijn 1 of meer zakjes jachtsaus om te binden (of zoals vroeger Maizena) Uien pellen en halveren en dan plakjes snijden ... bekijk recept »
600 gram magere runderlappen4 uien100 gram boter1 el spekvet1 tl paprikapoeder2 dl rode wijn0,5 bouillontablet3 kruidnagels2 laurierblaadjes10 jeneverbessen10 zil-veruitjes1250 gram (kruimig kokende) aardappelenca. 2,5 dl melk2 zure handappels (b.v. ... bekijk recept »
600 gram runderlappen in blokjes gesneden4 grote uien in grove stukken 120 gram boter met 2 el olijfolie 1 bakje champignons in plakjes gesneden 1 laurierblad 1 dl rode wijn 2 plakken ontbijtkoek in blokjes gesneden 2 kruidnagels 1 el bruine suiker 1... bekijk recept »
600 gr magere runderlappen1 of 2 eetl. olie1 grote ui1 teentje knoflook2 eetl. bloemanderhalve dl rode wijnanderhalve dl koffie1 rode paprika1 groene paprikazoutpeper2 theel. marjolein of oreganopaar druppels tabasco. Snijd het vlees in blokken en de... bekijk recept »