534 recepten met runderlappen
6 eetlepels olie of vloeibaar bakproduct600 gram runderlappen in blokjes1 theelepel paprikapoeder2 uien in halve ringen1 theelepel tomatenpuree1 eetlepel bloem500 gram runderbouillon of - fond50 milliliter wodka of witte wijn600 gram vastkokende aard... bekijk recept »
600 gram doorregen runderlappen in blokken2 eetlepels boter of vloeibaar bakproduct2 eetlepels arachide- of zonnebloemolie4 uien grof gesnipperd1 eetlepel bruine suiker of rietsuiker2 eetlepels bloem500 milliliter vleesbouillon van tablet1 flesje (br... bekijk recept »
3 eetl. arachideolie of vloeibaar bakproduct300 gr wildhachee of magere runderlappen, in kleine blokjes1,2 l wild- of vleesfond100 gr shiitakes, schoongeveegd, in plakjes1 blikje (70gr) tomatenpuree1 kleine ui, gesnipperd1 kleine winterwortel, geschr... bekijk recept »
2 eetlepels boter600 gram doorregen runderlappen, in 8 stukken1 eetlepel bloem1 eetlepel olie6 sjalotten, gehalveerd600 milliliter runderbouillon (van 1 tablet)2 eetlepels balsamicoazijn1 laurierblaadje2 takjes tijm2 kruidnagels400 gram pompoen, gesc... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie800 gram runderlappen, in blokjes1 rode ui, gesnipperd3 teentjes knoflook, gepersttakje rozemarijn1 laurierblaadje300 milliliter rode wijn2 blikken gepelde tomaten400 gram tagliatelle75 gram Parmezaanse kaas extra om te bestrooi... bekijk recept »
3 eetlepels arachide- of olijfolie2 (rode) uien, gesnipperd2 teentjes knoflook, fijngehakt1 kleine of 1/2 knolselderij, geschild en in blokjes300 gram winterwortel, in plakjes750 gram magere runderlappen, in blokjes van 2cm2 eetlepels bloem2 fles... bekijk recept »
1 eetl. bloemflinke snuf zout2 theel. paprikapoeder1 theel. korianderpoeder1 theel. chilipoeder600 g magere runderlappen, in kleine blokjes4 eetl. olijfolie2 rode uien, in halve ringen2 teentjes knoflook, gesnipperd4 rijpe tomaten, in blokjes200 ml r... bekijk recept »
Maak van dit recept de dubbele hoeveelheid en gebruik de helft hiervan bij de jachtschotel dat ook te vinden is op deze website.600 g doorregen runderlappen, in dobbelstenen1 eetl. bloemzoutversgemalen peper50 g boter2 eetl. zonnebloemolie3 uien, ges... bekijk recept »
700 g magere runderlappenzoutversgemalen peper2 eetl. bloem75 g vloeibare margarine of boter2 uien, gesnipperd2 teentjes knoflook, geperst200 ml rode wijn1 pot vleesfond (ca. 350 ml)3 laurierblaadjes3 eetl. stroop1 kg kruimig kokende aardappelen, in ... bekijk recept »
Voor de hachee:2 rode Spaanse pepers, zonder zaadjes, gesnipperd800 g runderlappen, in blokken van 4 cm2 (zoete) uien, gesnipperd3 teentjes knoflook, fijngehakt2 laurierblaadjesstukje citroenschil, zonder wit3 eetl. gembersiroop1 blik kokosmelk (ca. ... bekijk recept »