389 recepten met tartaar
Pakje boboti van Knorrtartaar of gehaktpreiaardappelappelmangochutneyananaskerriepoedergeraspte kaas Rul het vlees met de kruidenmix, extra kerriepoeder en mangochutney en leg dit op de bodem van de ovenschaal roerbak de aardappel, prei en appel even... bekijk recept »
2-3 paprika's3-4 tomaten1 grote ui1 teentje knoflookpaar champignons1 tartaartje of 100 gr. rundergehakt1/2 spaans pepertje 2 plakken volkorenbrood of 1/2 bruin stokbrood of stuk Turks brood Een eetlepel olijfolie verhitten, en de knoflook en ui frui... bekijk recept »
2 teentjes verse knoflook. 12 a 16 middelgrote champignons. 15 gram boter. 200 gram tartaar. 12 eetlepels slag- of koffieroom. 2 theelepels gedroogde Italiaanse keukenkruiden. Verwarm de oven voor op 200 C en laat de champignons in ca. 15 minute... bekijk recept »
1 flinke ui2 eetl. olie500 gram gehakt of tartaar1 blik tomatenblokjes1 blikje maiskorrels1 blikje boontjes in tomatensaus1 blikje ananasstukjespeperzout en ketjap naar smaak. Bak de ui in de olie, voeg het gehakt toe en bak tot het kruimeltjes zijn.... bekijk recept »
[img_plain 6 sneetjes casinobrood,6 theelp.boter,2-3 voorjaarsuien,300 gr gerookte zalm,1 citroen,half bosje dille. Steek 6 grote rondjes uit het brood,beboter ze.Blancheer de groene bladen van de ui .Leg op elk rondje brood een ui. draai de zalm doo... bekijk recept »
2 eetlepels olie 2 eetlepels citroensap 1 gehakt uitje zout en versgemalen peper naar smaak Rooster ze 10-15 minuten op de barbecue en serveer een tartaar of Chantillymayonaise. bekijk recept »
1 middelgrote ui 400 g tartaar 1 klein ei 2 eetl. paneermeel 1 theel. oreganopoeder 0,5 theel. zout 2 mespuntjes peper 4 eetl. bloem 100 g blue band tomatenketchupmayonaise 8 slablaadjes 8 broodjes 1. Pel 1 middelgrote ui. Snijd de ui zo k... bekijk recept »
3 sjalotjes2 beschuiten500 gr rundertartaar2 eieren3 eetlepels fijngesneden peterselie2 eetlepels tomatenketchupeen paar druppels tabascopeperzoutolie Snipper de sjalotjes en verkruimel de beschuiten. Meng de tartaar met de sjalot, de beschuit, de ei... bekijk recept »
- 400 gram rundertartaar - 2 sjalotjes - 1 augurk - 1 eetlepel kappertjes - 1 eetlepel peterselie - 1 theelepel mosterd - 1 eetlepel mayonaise - 1 eetlepel tomatenketchup - paar druppels tabasco Hak de sjalotjes, de augurk, de kappertjes, de ... bekijk recept »
50 gr. verse zalm ( schotse bv.) 50 gr. gerookte zalm 4 sjalotten 25 gr. creme fraiche tabascopeperzoucitroensap Met mes ( niet in blender/staafmixer dan wordt het prutje ) zalm hakken tot tartaar. Hoe fijn is kwestie van smaak. Sjalotten heel fijn s... bekijk recept »