389 recepten met tartaar
2 kleine uien 400 g rundertartaar 1 zout 1 peper 1 teentje knoflook 20 g margarine 5 deciliter bouillon of water 2 eetlepels tomatenpuree of ketchup Pel de uien en hak ze fijn. Maak de rundertartaar aan met zout en peper. Verdeel de tartaar in 8 port... bekijk recept »
2 kleine uien 400 gm rundertartaar 1 zout 1 peper 1 teentje knoflook 20 gm margarine 1 5 dl bouillon of water 2 eetlepel(s) tomatenpuree of ketchup Pel de uien en hak ze fijn. Maak de rundertartaar aan met zout en peper. Verdeel de tartaar in 8 porti... bekijk recept »
1 small spaans pepertje 750 gr rundertartaar 2 eetlepels chilisaus 1 eetlepel(s) fijngehakte peterselie 1 gesnipperde ui 1 eetlepel(s) olijfolie 1 bl tomaatblokjes (400 gr) 1 eetlepel(s) bruine suiker 2 theelepel(s) geraspte mierikswortel 1 citroensa... bekijk recept »
100 gram mager rundergehakt of biefstuk tartaar 1 eetlepel kappertjes Zout Versgemalen peper Boter en/of olie om te bakken 50 gram blauwschimmelkaas (bijvoorbeeld gorgonzola) 2 eetlepels crème fraiche Doe het gehakt met de afgespoelde en uitg... bekijk recept »
600 gram broccoli, in roosjes100 gram ansjovisfilets in olie4 eetlepels olijfolie3 teentjes knoflook, in dunne plakjes1 rode peper, zonder zaadjes, in ringetjessap van 1 citroen1 eetlepel gehakte (platte) peterselie of basilicum250 gram mozzarella, i... bekijk recept »
120 g rundvlees 2 cl olijfolie 10 g mosterd 1 eierdooier tabasco worchestersaus 10 g kappertjes 10 g versnipperde sjalot 1 el gehakte platte petersellie peper en zout1. -leg het ca.1uur in de diedvries zo kun je het gemakkelijk in kleine blokjes snij... bekijk recept »
200 gr tartaar 1 el mayonaise 1 el tomaten ketchup 2 el olie 2 tl citroensap 1 tl mosterd 4 druppels worchestersaus peper en zout naar smaak 1. Optioneel:2. kappertjes3. augurkjes (fijngesneden)4. ui (fijngesnipperd)5. pesto6. De bereidingswijze is... bekijk recept »
500 gr kabeljauw 500 gr aardappelen 1 ui 2 eieren 3 eetlepels bloem 2 teentjes knoflook gehakte peterselie 2 laurierblaadjes peper en zout 1. Pel de ui en snij hem in vier partjes, breng een liter water aan de kook met twee laurieblaadjes en d... bekijk recept »
200 g zeer verse tonijnfilet 200 g zeer verse zalmfilet 5 eetlepels sojasaus Sap van halve limoen Sap van kwart citroen Wasabi naar smaak (Japanse mierikswortelsaus) Witte balsamicocrème 100 g grof gemalen Parmezaanse kaas Peper uit de molen 1. M... bekijk recept »
1/2 el balsamicoazijn 1/2 citroen 1 1/2 el fijngesneden peterselie 1 el kappertjes (uitgelekt) 1 kleine pruimtomaat 1/2 el olijfolie peper en zout raketsla schilfers parmezaanse kaas 200 gr zalmfilet zonder vel 1. Snij de zalm in fijne sneetje... bekijk recept »