389 recepten met tartaar
Rundergehakt of tartaar1 ui - superfijngesnipperd(diepvries-)doperwtjeschampignons1 blikje geconcentreerde champignonnensoep(honing-)mosterdketchupworchestershiresauceknoflookpeperzoutpaprikapoederkruimige aardappelsroomgeraspte kaas. Rul het gehakt ... bekijk recept »
3-4 aubergines (van ca. 300g p.stuk)240 g rundertartaar350 ml/g gepureerde tomaten uit fles (zonder toevoeging van specerijen of andere ingredienten)of zelf blik gepelde tomaten pureren in de blender1 teen knooflookzout en peperBechamel saus (zie apa... bekijk recept »
4-5 grote champignons- 30 gram spekblokjes- 50 gram rundergehakt of tartaar- beetje prei- 1 teen knoflook- ev. beetje groene paprika- kruiden: bv. (eetlepel geknipte) verse- selderiesnufje gedroogde tijm- 50 gram (of meer) geraspte kaas. Als al het a... bekijk recept »
1 ui 4 takjes peterselie 400 gm rundertartaar 3 eetlepel(s) tomatenketchup 1 peper 1 zout 2 eetlepel(s) zonnebloemolie Bereidingswijze: Pel en snipper de ui. Knip de peterselie fijn. Meng de tartaar in een kom met de ui, tomatenketchup, peper, zout e... bekijk recept »
Ongeveer 200 gr. couscous komkommer tomaat rode paprika peterselie sjalot goede olijfolie citroen rauwe zalm of tonijn roze peperkorrels zwarte peper uit de molen fleur de sel Facultatief en volgens smaak: munt, dille, koriander, room, mierikswortel,... bekijk recept »
4 makreelfilets (zonder vel)1 limoen (sap)1 el sjalot (gesnipperd)80 g rucola100 g geitenkaas1 el honing100 ml room100 ml melkazijn3 el olijfolieoliedragon (blaadjes)handvol kervelhandvol dille1 el bieslook (gehakte)cayennepeperuit de molen peperzout... bekijk recept »
4 vastkokende aardappelen4 maatjes2 el citroensap0.5 bosje radijzenzure room2 bosjes bieslook (gehakt wat extra)peper (versgemalen)1. Snij de maatjes tot fijne tartaar. 2. Snij de radijsjes in kleine blokjes. 3. Meng ze met de maatjes, de gehakte bie... bekijk recept »
2 rogvleugels (gefileerd)2 pruimtomatenchilisaus4 sneden boerenbrood (bruin)1 el kappertjes1 kl mosterd1 kl witte wijnazijn4 kl zonnebloemolie4 takjes bladpeterseliepeperzout1. Doe de vis in een kookpan en kruid met peper en zout. Schenk er kokend wa... bekijk recept »
750 g runderfilet (grof gehakt)1 knolselder1 handvol jonge spinazie12 takjes kervel1 ui2 el kappertjes0.5 kl tabasco1 el oliepeperzout1. Schil de knolselder, snij in plakken en dan in frietjes. Stoom of kook ze gaar. 2. Hak de kervel fijn. Pel en sni... bekijk recept »
800 g biefstuk4 eidooiers2 augurken1 kl mosterd1 el kappertjes4 lente-uien1 el bladpeterselie (gehakt)peperzout1. Maal de biefstuk in de keukenrobot of met een vleesmolentje. Snipper de lente-uitjes fijn. Laat de kappertjes uitlekken. Snij de augurkj... bekijk recept »