308 recepten met varkensfilet
750 g varkensfilet (in blokjes)2 el boter2 el olijfolie1 snuifje poedersuiker1 el bloem1 tomaat2 teentjes knoflook1 kruidentuiltje (tijm, laurier, peterseliestengels)1 bosje jonge wortelen1 bosje raapjes4 sjalotten400 g erwten (vers of diepvries)200 ... bekijk recept »
1 kg varkensfilet1 el rode bessen gelei1 preiwit (in stukken)1 stengel groene selder (in stukken)1 ui (in stukken)1 fles rode wijn1 kl ijskoude boter1 el olijfoliekruidenboeket1 tl zwarte peperbollenpeperzout1. Doe prei, selder en ui met de wijn, het... bekijk recept »
600 g varkensfilet1 el zachte mosterd1 sneetje wit brood1 dl vleesbouillon2 el lichte roomboter (of olie)1 tl gedroogde dragonpeperzout1. Verwarm de oven voor op 175°C. 2. Snij het vlees in 4 dikke, gelijke plakken. Snij de korst van het brood, v... bekijk recept »
400 g varkensfilet (mager, bijvoorbeeld mignonette of finette)600 g prinsessenbonen100 g oesterzwammen1 el limoensapsojasauschilisaus2 el sesamolie4 tenen knoflook2 rode pepers1. Snij de pepertjes in ringetjes. Snij de oesterzwammen in reepjes. ... bekijk recept »
500 gram varkensfilet, in dunne reepjes2.5 El gele currypasta plantaardige olie240 gram basmatirijst1 rode ui, gesnipperd150 gram verse ananas, in blokjes100 gram mango, in blokjes200 gram groene aspergepunten200 gram kerstomaatjes, gehalveerd2 El li... bekijk recept »
400 gram kipfilet, in blokjes1 liter kippenbouillon2 eetlepels olijfolie1 ui, gesnipperd1 teentje knoflook, fijngehakt300 gram risottorijst200 gram diepvriesdoperwten50 gram boter2 eetlepels gehakte munt75 gram geraspte belegen of Parmezaanse kaas1. ... bekijk recept »
50 ml sojasaus of ketjap manis50 ml sherry of (niet te) droge witte wijn25 g suiker600 g kalkoenfilet2 mangossap en rasp van 1 citroen1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt4 cm gemberwortel, geschild en geraspt2 eetl. gehakte bladselderij of peters... bekijk recept »
75 gr boter 1 koffielepel griessuiker 6 kruidnagels 600 gr varkenshaasjes 4 gele perziken 6 blaadjes verse salie1. Prik de kruidnagels in de varkensfilet. Snij het vlees lichtjes in tot op 1 cm en schuif er een salieblaadje in. Bestrooi met zout en ... bekijk recept »
4 Varkenshaasjes 4 perssinaasappels 2 dl droge witte wijn 3 dl kippebouillon 2 teentjes knoflook 3 theelepels maizena Solo vloeibaar peper en zout 1. Kruid de varkensfilet met zout en peper. Smelt hierna de Solo in een pan en bak de varkenshaasjes... bekijk recept »
1 fles rode wijn 3 st kruidnagel 1 grote ui in ringen 2 teentjes knoflook gesnipperd 3 a 4 geplette geneverbessen 1 scheutje rode wijnazijn 1 paar gekneusde peperkorrels 2 st varkensfilet 2 a 3 eetlepels geklopte room 3 eetlepels aalbessengelei 1 sch... bekijk recept »