315 recepten met varkensgehakt
1 flinke kip, ca. 1,3 kg zout witte peper uit de molen 6 teentjes knoflook, uitgeperst 2 eetl. (zonnebloem)olie 2 grote uien ragfijn gesnipperd 250 gram gehakt bij voorkeur varkensgehakt 75 gram droogkokende rijst 1 kleine rode Spaanse peper, vruchtv... bekijk recept »
voor 4 personen: 500 gr varkensgehakt 1 eierdooier 8 fijne plakjes gezouten spek 2 tomaten (ontpit en in blokjes) 8 blaadjes kropsla (gewassen) 1 eetlepel ketchup 100 gr guacamolepuree 2 eetlepels tequila 4 broodjes 1 zak frietjes 1 rode ui fijngesni... bekijk recept »
250 gram bloem, 1 mespunt zout, 1 1/2 deciliter melk, 15 gram gist, 25 gram boter, 250 gram mager varkensgehakt, zout, peper, nootmuskaat, 2 eieren, 4 beschuitenZeef de bloem boven een kom met het zout. Verwarm de melk lauwwarm en los de gist op in d... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 varkenshaasjes 1 ei 150 gram varkensgehakt 1/2 ui 1/2 groene paprika 1/2 rode paprika zout, peper nootmuskaat mie de painOpen met een lang en puntig mes de varkenshaasjes, zonder door het vlees heen te steken. Maak de paprika's sch... bekijk recept »
100 g gerookte spekblokjes 600 g kalfs- of varkensvlees 250 g kalfs- en varkensgehakt 400 g paddestoelen + 1 dikke ui 1 doosje tomatenpuree Kruiden: peper, zout, muskaatnoot, laurier, tijm en paprikapoeder Madeirawijn 4 hardgekookte eieren + wat pete... bekijk recept »
1 stuk lamsbout van 1 kg2 sjalotten2 kippenlevers100 gr gemengd kalfs/varkensgehakt100 gr broodkruim1 el peterseliepeper en zouttijmrozemarijn3 el olijfolie3 ongepelde teentjes look1 ui1 wortel20 cl water3 klontjes boter- Stoof de fijngehakte sjalot ... bekijk recept »
Voor 30 à 40 balletjes: 250 g rundergehakt 250 g varkensgehakt 1 ei 2-3 dl room en water (of melk en water) 2 1/2 eetlepel fijngehakte uisnippers 1/2 dl paneermeel 2 koude, gekookte aardappelen 4-5 eetlepels boter, margarine of bakolie zout, witte pe... bekijk recept »
1000 g varkensgehakt (gemengd) 3 sneetjes wittebrood 2 uien 50 g boter (bakboter) 1 eetlepel peterselie (fijngehakt) peper zout nootmuskaat 1 teentje knoflook 1 eiHet brood in melk laten weken en vervolgens lichtjes uitknijpen. De uien fijnhakken en... bekijk recept »
400 g varkensgehakt 30 g bakboter 1/2 blokje bouillon 2 dl water 2 eieren 20 g bloem 1 ui 1 doosje tomatenpuree 1 kruidnagel tijm laurier peper, zoutBereiding:Het gehakt Kook de eieren gedurende 10 min Pel* de eieren en bekleed ze daarna met het geha... bekijk recept »
600g varkensgehakt, 8 kwarteleitjes, 200g gedroogde witte bonen, 3 dl vloeibare tomatenpuree, 1 sjalotje, 1 koffielepel boer of olie, paneermeel, nootmuskaat, peper en zout, frituurolieLaat de bonen een nacht weken in water. Giet ze af, overgiet ze m... bekijk recept »