677 recepten met varkenshaas
2 flinke varkenshaasjeszoutpeper21/2 dl rode wijn2 dl rode port5 jeneverbessengekneusd2 laurierblaadjes40 g boter2 dl wildfond1 dl slagroom250 g cantharellenkoude klontjes boter. Voorbereiding Varkenshaasjes inwrijven met zout en versgemalen peper. I... bekijk recept »
750 g varkenshaas4 eetl. olijfoliezoutpeper1 ui500g champignons1 teentje knoflookpeterselie( 1 bosje)3 bolletjes mozzarellaolie voor de schaal. Verhit de helft van de olijfolie en bak de varkenshaas circa 4 minuten aan. Keer ze daarbij om. Neem ze ui... bekijk recept »
1 ui 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 bakje kastanjechampignons (250 g) 50 g bakbacon (vleeswaar) 1 takje peterselie 50 g boter of margarine 4 varkenshaasjes (a 150 g) zout peper 1/2 eetlepel tijm 4 eetlepels marsala (slijter) 1 eetlepel sojasaus 1/8... bekijk recept »
1 varkenshaasje (250 g) 1.5 el pesto 3 el olie 50 g cashewnoten 1 courgette (300 g) 1/2 bekertje craime freche (125 ml) Verhit de wok of braadpan op hoog vuur. Schenk de rest van de olie un de wok en laat deze heet worden. Bak hierin het vlees al oms... bekijk recept »
250 g mihoen 250 g varkenshaas 4 eetlepels roerbakolie 125 g rose garnalen 1 rode peperin ringetjes 1 zakje verse munt (15 g)fijngeknipt 4 eetlepels limoensap 1 eetlepel Thaise vissaus 3 eetlepels lichte sojasaus 50 g ongezouten pinda'sgehakt ... bekijk recept »
250 gr. varkenshaas, 1 theelepel gemalen komijn, 1 theelepel citroenschil, 3 eetlepels olijfolie, 8 plakken filodeeg, aluminiumfolie Hulpmiddelen OvenaluminiumfolieHulpmiddelen - OvenaluminiumfolieVoorbereiding Snijd 250 gr. varkenshaas in 8 lange r... bekijk recept »
Voor de varkenshaas: 2 varkenshaasjes a 300 gr. 6 gram zout - 150 gram boter. Voor de champignon-roomsaus: 150 gr. verse champignons - 40 gr. boter - citroensap - 1,5 dl. bouillon - 30 gram bloem. Voorbereiding Het vlees zouten. Van de boter circa 5... bekijk recept »
4 lange varkenshaas kwart liter slagroom 3 augurken in reepjes 3 plakken ham in reepjes 1 pakje witte saus 1 doosje champigons in plakjes 1 gesnipperd uitje 1 eetlepel tomatenketchup 1 scheutje cognac Bak de varkenshaas Bak in een aparte pan de ui en... bekijk recept »
6 ons varkenshaasbosuitjesjus d&primeorange (1 wijnglas)honing (1 eetlepel)ketjap (2 eetlepels of meer naar smaak)gemberpoederzout en peper. Voorbereiding Bosuitjes in stukjes snijden. Varkenshaas in stukjes snijden en kruiden met gemberpoederzout en... bekijk recept »
varkenshaas van 350 gr. uigroene peper,uitjeslankroom,zout,peper,mosterd,paturain,mosterd,groene paprika Bak,smoor in een pan in wat boter de paprika met de ui en de peper. doe er wat osterd bij, zout en peper, daarna een pakje paturain(light)wat (sl... bekijk recept »