677 recepten met varkenshaas
1 varkenshaasje van ongeveer 2 tot 3 ons. 100 gram roomboter (50 gram boter om te braden en 50 gram voor de saus) Klein scheutje olijfolie. Voor het paneermengsel 50 gram paneermeel. 1 citroen.(goed gewassen en de schil geraspt) 1 takje verse rozemar... bekijk recept »
250 g varkenshaas 1 eetlepel boter of margarine zoutversgemalen peper 1 teentje knoflook 2 dl tomatensap met stukjes 1 pakje Boursin (65 g) Bereidingswijze Het vlees in plakken van ? 1 cm dik snijden. In een koekenpan de boter verhitten en het v... bekijk recept »
Varkenshaas150 gram fetakippeboullionzout en peper Voorbereiding Snijd de feta in dunne plakjes Bereidingswijze Bak de varkenshaas tot deze gaar is. Voeg de boullion toe en laat op een middelhoog vuur de feta meesmelten. Prak met een vork de feta tot... bekijk recept »
250 g broccoli 1 klein blikje bamboescheuten 1 scheutje olie 1 grote teen knoflookfijngehakt 1 cm gemberwortelfijngehakt 1 uigrof gehakt 1 rode paprikain repen 1 dl kokosmellk 1 dikke eetlepel rode currypasta 1 limoen een beetje Thaise vissaus en/of ... bekijk recept »
1 varkenshaasje 25 gr boter 1 sjalotje 150 gr verse roomkaas met kruiden (boursin) 1/8 l koffiemelk worcestershiresaus 1.Snijd de varkenshaas in plakken van ca. 2 cm dik. 2.Verhit de boter in koekenpan. 3.Vlees ca, 4 min. bakken, halverwege keren.... bekijk recept »
3 bosuitjes100 gr. boter of margarine380 ml. boullion300 ml. witbier2 theel. honing75 gr. gezouten pistache nootjespeterseliebasilicumzoutpeper2 varkenshaasjes van 250 gr. Hulpmiddelen keukenmachinerolladetouw of garenaluminiumfolie Hulpmiddelen - k... bekijk recept »
2 wortelen1 preiwit4 takjes selderij600 gram varkenshaas200 ml. room1 blik Del Monte Peren op sap (415 gr) of op siroop (420 gr)1 glaasje port100 gram boterzout en peper Het vlees in de helft van de boter bakken en dan warmhouden in de oven. De groen... bekijk recept »
2 varkenshaasjes van ca 275 gram zout 100 gram boter 100 gram champignons witte wijn 2 lepels zure room 2 lepels amandelsnippersVlees zouten en 10 minuten laten intrekken Rondom dichtschroeien en op een getemperde warmtebron bruin bakken in een open ... bekijk recept »
Varkenshaas Jus d'orange Creme fraiche Peper Zout HoningVlees marineren in honing, peper en zout en onderzetten in de jus d'orange. Het vlees uit de marinade halen en braden in een wok of anti-aanbakpan. Als het bijna gaar is, de overige saus/marina... bekijk recept »
300 g varkenshaas 3 lente uitjes 2 el abrikozenjam 1 tl soyasaus 1 plak achterham 25 g boter 2 el medium sherry 1 dl slagroom zout/peperMaak de lente-uitjes schoon en snijd het losse groen eraf. Snijd het varkenshaasje in de lengte tot op 1 cm in en ... bekijk recept »