677 recepten met varkenshaas
2 x 2 lange varkenshaasjes van ca. 150 gram - peper en zout - 4 plakjes Parmaham - kruidenboter - 50 gr boter - 2 plakjes korstdeeg - 2 lange repen Goudse kaas - beetje geklopt eigeelVouw de dunne kant van de varkenshaasjes naar binnen, zodat het haa... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600 gr varkenshaas 1 eetl mexicaanse kruiden 3 bosuitjes 1/2 rode spaanse peper 3 sinaasappels 15 gr verse koriander of peterselie 75 gr margarine 2 dl vleesfond of vleesbouillonVouw het puntje van het varkenshaasje terug en steek di... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 varkenshaasjes van 350 g zout, versgemalen peper 3 eetlepels Olijfolie Extra Vergine 3 tenen knoflook, in plakjes 1 blik artisjokharten (400 g), in stukjes 1 pot Bertolli Gusto Intenso Tomaat en Mascarpone 2 eetlepels verse munt, i... bekijk recept »
1 varkenshaas (diepvries) 33 cl Postel Dubbel (1 flesje) 400 ml kalfsbouillon (bokaal) 1 à 2 eetl. mosterd 100 g notenmengeling 2 eetl. boter 50 g koude boter 1 eetl. tijm instantsausbinder peper en zout Voor het verrassingswitloof: 1 kg aa... bekijk recept »
250 gr. varkenshaas 1dl. room 75 gram champignons 10 c.liter droge witte wijn 50 gram krab, blik is ook lekker. 40 gram boter.- Bestrooi het vlees met zout en peper. Champignons schoonmaken en in dunne plakjes snijden. Snij de krab in stukjes van 1 c... bekijk recept »
voor 4 personen: +/- 1 kg varkenshaas 1.5dl fond 2dl muskaatwijn 1 kopje witte rozijnen 1 blik abrikozen 410gr 2 eetlepels room 2 eetlepels boter maizena express 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel kerrie cayennepeper peper en zoutLaat het vlees oppervlakk... bekijk recept »
500 gram varkenshaas 250 gram champignons 100 gram boter 50 gram peperkorrels 15 centiliter slagroom 7 eetlepels rode wijn 3 sjalotjes (kleintjes) 2 eetlepels cognac 2 deciliter bouillon (vlees)1 snufje zout 1 snufje peper (versgemalen)- Wrijf het ... bekijk recept »
voor 4 personen: 600 gram varkenshaas (2 stuks) 1 1/2 eetlepel kerriepoeder 1 1/2 eetlepel gemberpoeder 3 stevige handperen wat zout 50 gram boterSnijd de varkenshaas, indien mogelijk, in 4 gelijke porties. Meng de kerriepoeder en de gemberpoeder in ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 varkenshaasjes Potje reuzel 4 eetlepels gemengde pickels (uitjes, worteltjes, bloemkool...) 2 eetlepels verse piepkleine roosjes bloemkool (facultatief) 2 sjalotjes Glas witte wijn Glas room Peper en zoutSnijd het varkenshaasje in ... bekijk recept »
Voor 4 personen : 800 g varkenshaas zout, peper 3 takjes rozemarijn 1/2 bosje peterselie 3 teentjes knoflook 1 eetlepel pijnboompitjes 8 eetlepels olijfolie 50 cl droge witte wijn 8 sjalotjesBestrooi de varkenshaas met zout en peper. Was de kruiden e... bekijk recept »