677 recepten met varkenshaas
800 gr. aardappelen750 gr. spruitjes1 grote ui75 gr. boter of margarine3 theel. kerriepoeder2 1/2 dl. runderbouillon (van een tablet)500 gr. varkenshaasversgemalen peperzout1 theel. kaneelpoeder Verhit 25 gr. boter in een en fruit de ui met kerriepoe... bekijk recept »
300 gr varkenshaas 1 ui 3 cm verse gemberwortel 2 eetlepels olie 1 zakje tjap tjoi-mix (400 gr) 1/2 kippenbouillontablet 2 eetlepels Thai green chili and basil (pot 400 ml) 1 bakje tauge (125 gr) Verhit in een wok 1 eetlepel olie en bak de va... bekijk recept »
1 mooie varkenshaas (ca 225 - 250 gr)versgemalen peperthijmolijfolie en boterpaar flinke scheuten witte wijn4 (of meer) eetl. zwolse mosterd (of scherpe franse mosterd)2 a 3 mespuntjes kruidenbouillonpoederpaar eetlepels roomkaas1/2 pakje room culina... bekijk recept »
20 gm winterwortel 1 eetlepel(s) mosterd 2 eetlepel(s) magere kwark 2 tenen knoflook 1 eetlepel(s) kappertjes 1 eetlepel(s) kruiden: dille, peterselie, basili; cum, marjolein 400 gm varkenshaas 40 gm boter of margarine 1 zout De winterwortel schoonma... bekijk recept »
20 gm winterwortel 1 eetlepel(s) mosterd 2 eetlepel(s) magere kwark 2 tenen knoflook 1 eetlepel(s) kappertjes 1 eetlepel(s) kruiden: dille, peterselie, basili; cum, marjolein 400 gm varkenshaas 40 gm boter of margarine 1 zout De winterwortel schoonma... bekijk recept »
200 g speklappen (in dunne plakjes van ca. 1/4 cm gesneden) 200 g varkenshaas (in dunne plakjes van ca. 1/4 cm gesneden) 200 g ossenhaas (in dunne plakjes van ca. 1/4 cm gesneden) 5 eetlepels sesamolie 5 eetlepels gembersiroop 5 eetlepels bruine suik... bekijk recept »
Hoeveelheid is afhankelijk van het aantal personen. Varkenshaas(bevroren)slatomaatkomkommervinaigrettestokbroodkruiden- of knoflookboter Snijdt de bevroren varkenshaas flinterdun op een vleessnijmachine en verdeel dit over de borden dusdanig dat het ... bekijk recept »
500 gr Varkenshaas 2 limoenen2 eetl. suiker1/2 dl olijfolie 1/2 rode peper 10 blaadjes Basilicum1 rode paprika 250 gr cherrytomaatjes 100gr zwarte olijven1 bol mozzarella olijfolie/boter Olijven + tomaat + reepjes paprika + Mozzarella + dressing meng... bekijk recept »
Voor de dressing: 2 trostomaten 4 bosuitjes 8 el. olijfolie 1 el. Citroensap 1/2 zakje verse munt zakje basilicum zout en peper Het vlees: 2 kleine eieren 3 teentjes knoflook paneermeel klein bosje peterselie 1 theelepel gedroogde oregano -of pakje ... bekijk recept »
Gebakken champignons met een groene kruiden salsa. Ingredienten: 500 gram schone champignons 4 tenen knoflook sap van een halve citroen peperzout 1 dl aceto balsamico azijn ( de op houten vaten gerijpte azijn) 2 rode uien in ringen gesneden. 1 halve... bekijk recept »