1000 recepten met slagroom
4 soorten gemengd ijs naar eigen keusfruitcocktailaardbeiensaus of -sapslagroomijswafels Voorbereiding Allereerst heeft u een hoog sorbetglas nodig. Dit goed koelen. Bereidingswijze Schep onderin het glas een klein beetje fruitcocktail. Hier boven ... bekijk recept »
4 soorten gemengd ijs naar eigen keusfruitcocktailaardbeiensaus of -sapslagroomijswafels Voorbereiding Allereerst heeft u een hoog sorbetglas nodig. Dit goed koelen. Bereidingswijze Schep onderin het glas een klein beetje fruitcocktail. Hier boven ... bekijk recept »
4 soorten gemengd ijs naar eigen keusfruitcocktailaardbeiensaus of -sapslagroomijswafels Voorbereiding Allereerst heeft u een hoog sorbetglas nodig. Dit goed koelen. Bereidingswijze Schep onderin het glas een klein beetje fruitcocktail. Hier boven ... bekijk recept »
4 soorten gemengd ijs naar eigen keusfruitcocktailaardbeiensaus of -sapslagroomijswafels Voorbereiding Allereerst heeft u een hoog sorbetglas nodig. Dit goed koelen. Bereidingswijze Schep onderin het glas een klein beetje fruitcocktail. Hier boven ... bekijk recept »
4 soorten gemengd ijs naar eigen keusfruitcocktailaardbeiensaus of -sapslagroomijswafels Voorbereiding Allereerst heeft u een hoog sorbetglas nodig. Dit goed koelen. Bereidingswijze Schep onderin het glas een klein beetje fruitcocktail. Hier boven ... bekijk recept »
4 soorten gemengd ijs naar eigen keusfruitcocktailaardbeiensaus of -sapslagroomijswafels Voorbereiding Allereerst heeft u een hoog sorbetglas nodig. Dit goed koelen. Bereidingswijze Schep onderin het glas een klein beetje fruitcocktail. Hier boven ... bekijk recept »
4 soorten gemengd ijs naar eigen keusfruitcocktailaardbeiensaus of -sapslagroomijswafels Voorbereiding Allereerst heeft u een hoog sorbetglas nodig. Dit goed koelen. Bereidingswijze Schep onderin het glas een klein beetje fruitcocktail. Hier boven ... bekijk recept »
100 g kleine bitterkoekjes1 dl Amaretto di Saronno3 dl slagroom1 afgestreken eetl oploskoffie(poeder)2 tl cacaopoedersuikercacao om te bestuiven of geschaafde chocolade om te bestrooien. Hulpmiddelen Mixermooie hoge glazen of ijscoupes Hulpmiddelen ... bekijk recept »
- 4 blaadjes witte gelatine - 125 ml slagroom - 1 el suiker - 6 el water - 200 ml advocaat - chocoladesaus (kun je zelf simpel maken met chocolade (min 70% cacao) en slagroommaar ik vind het net zo lekker - en snel en makkelijk- om het kant en klaar ... bekijk recept »
250 ml. slagroom 40 ml. honing 1 eetlepel whisky 500 gram frambozen 4 eetlepels geroosterde havermout Bereidingswijze Rooster de havermout in een kleine pan gedurende 5 minuten en laat volledig afkoelen. Klop de slagroom lodderigniet helemaal stijf.... bekijk recept »