1000 recepten met slagroom
3 dl sterke koffie 2 eetlepels vloeibare honing 3 eetlepels suiker 125 ml slagroom ? eetlepel cacaopoeder. Hulpmiddelen Spuitzak met grove kartelmond - kleine ijsbolletjestang - 4 halfhoge glazen. Hulpmiddelen - Spuitzak met grove kartelmond - ... bekijk recept »
2 eiwitten 2 eierdooiers 200 gr. chocoladewitte 2 dl. slagroom 1 el. sinaasappellikeur 1 vel gelatinewitte Hulpmiddelen Een magnetroneen raspeen klein ovenvast kommetjeeen handmixereen spateleen kopje en glazen coupes. Hulpmiddelen - Een magnetrone... bekijk recept »
1 dl. slagroom2 el. poedersuiker1 tl. oploskoffie? l. noten-karamelijs50 gram boter50 gram fijne tafelsuiker2 dl. sterke warme koffie8 amarettikoekjes8 chocoladekoffieboontjes Bereidingswijze Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en de oploskoff... bekijk recept »
4 plakjes (roomboter) bladerdeeg. boter om in te vetten 1 eidooier 2 eetl.suiker 400 gr.aardbeien 75 gr.witte bastersuiker 250 ml.slagroom 1 zakje vanillesuiker Hulpmiddelen Bakblik garde of mixer deegkom Hulpmiddelen - Bakblik garde of mixer deegko... bekijk recept »
1 liter slagroom 3-4 eetlepels advocaat 2-3 pakken lange vingers schoteltje sterke koffiedaarna dopen in Cognac of rum. geraspte pure chocolade Hulpmiddelen Mixer taartblik Hulpmiddelen - Mixer taartblik Bereidingswijze De slagroom kloppen. Hier roe... bekijk recept »
1/4 l slagroom175 gr lange vingers (2 pakken)2,5 borrel rum/cognac/bessen3 eidooiers2 pakjes vanille suiker150 gr witte basterd suiker,125 gr roombotergeraspte chocola of vlokken. Hulpmiddelen Springvorm 24 cm Hulpmiddelen - Springvorm 24 cm Bereidi... bekijk recept »
1/3 pot aardbeienjam (ca. 150 g) 250 ml slagroom 1 zakje slagroomversteviger 16 galette wafels (pakje a 250 g) decoratiehagel Bereidingswijze Doe de jam in een kom en prak eventuele vruchten goed fijn met een vork. Schenk de slagroom in een ander... bekijk recept »
4 kalfsoesters a 150 grpeperzoutboter. Voor de suas. 1/2 ltr kalfsfond3 dl slagroom2 eetl. azijn4 eetl. sherry medium100 gr gorgonzolae eel. slagroom. Voorbereiding Wrijf het vlees in met peper en zout en braad het rondom aan in de boter. Laat het da... bekijk recept »
200 gram pure chocolade (55 procent)3 eieren (3 eiwitten en 3 eidooiers) witte basterdsuiker250ml slagroombakje aardbeien. Bereidingswijze Breek de chocolade in stukjes (blokjes). Smelt deze op een laag vuurtjeau bain marie in een pannetje. Mix de ei... bekijk recept »
1 bol karamel ijs1 bol pistache ijs1 bol chocolade ijsslagroomkaramel sauschocoladesticks en chocolade krullen. Hulpmiddelen Gardepancoupe. Hulpmiddelen - Gardepancoupe. Bereidingswijze Zo maak je de karamelsaus: In een pan met dikke bodem de suiker... bekijk recept »